trend çanları çalıyor: metalik form

Metalik formlu kıyafet denilince akla ilk gelen renk gümüş gri ve altın sarısı olur hep, ancak 2014 yazı ile metalik kıyafetler de çağa ayak uydurmuş durumda. Asıl metalik renk olarak saydığımız gri ve altın sarısı haricinde tüm renkler metalik form ile bezendi bu yaz.
Maviler, yeşiller, kırmızılar ve morlar hepsi metal ışıltısında. Kırmızı halıdan, sokak stillerine kadar da her yer metalik. Bu kadar parıltılı rengi nasıl kombinlerim sorunuza gelince. Gece kıyafetlerin de ve davet elbiseleriniz de eğer metalik bir ton kullanıyorsanız, elbisenizin tamamı bu renkten olsun derim, zaten yeteri kadar göz kamaştırıcı bir renk ve gece kıyafeti olduğundan 2. veya 3. bir  renk elbisenizin tüm ihtişamını ortadan kaldıracağı gibi asil görüntüden de pek eser kalmaz. Ancak sokak stiliniz de bu formdaki renkleri mat diğer renkler ile rahatlıkla kombinleye bilirsiniz, tek dikkat etmeniz gereken fazla desenli parçalar tercih etmemeniz. Birde kıyafet olarak kilolu olduğunu düşünen hanımlar bu renkten uzak durmalı çünkü  renklerin parlak olması her zaman sizi daha kilolu gösterir.
Metalik formlu renkleri ben en çok aksesuarlar da kullanmayı seviyorum, özellikler de gümüş bir stiletto vazgeçilmezim, hem her kıyafetle kullanabiliyor hemde nedendir bilmem bir özgüven geliyor :). Sizce de böyle değil mi?  Aksesuar olarak bu renkleri sadece ayakkabı ve çantada kullanma da yetmiyor bu yaz, saç tokalarından bantlara, saatlerden takılar ve en güzeli dövmelere bile bu trend yansımış. Benim ilk gördüğüm günden beri bayıldığım ve sizlerle de buluşturduğum  metalik dövmeler top trend olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Sizde mutlaka göz atın... parıltılı dövmeler

















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...