yeni yıl ev partisi önerileri



Yeni yıla evde arkadaşları ile parti düzenlemek isteyenlere birkaç önerim olacak. Eğlencenin ana tema olmasına rağmen davetlilerinize hazırlayacağınız şahane sofralar ve ev dekoru çok kalabalık ortamlarda zor olan kaynaşmayı kolay hale getirecek ve geceye yumuşak geçişler ile başlamış olacaksınız.
Evinizin dekorasyonu ile masa düzeniniz birbirlerini tamamlayan parçalar ile gerçekleştirirseniz evin tamamen eğlence mekanı haline getirebilirsiniz. Masanıza koyacağınız maskeler, Noel Baba objeleri, küçük oyuncaklar, balonlar, masanızın üzerinden sarkıta bileceğiniz fenerler gibi dekoratif parçalar ile hem davetlilerinizin partiye ısınmalarını hemde parti havasına iyice girmelerini sağlayacaktır.

Gecenin rengi kırmızı olmasına rağmen dekorasyonunuzda illa kırmızı renkleri kullanmanız gerekmiyor. Altın renkleri, platin tonları veya rengarenk masalar gayet şık duracaktır emin olun.







Masa süslemesi ve dekorasyon konusunu tamamladığımıza göre şimdi partinizin eğlence düzeyini arttıracak oyunlar ve konseptlere gelebiliriz. Tombala yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazıdır acak tombala dışında Karoke de gayet eğlenceli bir oyun olabilir. Aklınızda bulunsun derim.






Oyunlar, masa düzeni, dekorasyon tamam gelelim eğlencenin tavan yapmasına sebep olacak parti konseplerine... O akşam herkes şık giysiler giyecektir, siz bu şıklığı bir temaya dönüştürmelerini sağlaya bilirsiniz. Maskeli balo, belirlediğiniz bir dönem partisi (50ler, 60lar, 70ler, 80ler), Rönesans, Oyuncak dünyası, Osmanlı teması, cadılar bayramı gibi bir konsept belirleyip, davetlilerinize bu temaya uygun olarak giyinmelerini söyleyin ve tabi sizde ev sahibi olarak evinizi ve kendinizi seçtiğiniz temanın ana karakteri haline getirin. Böyle bir temalı yılbaşı partisi vermiş biri olarak inanın bana hayal edemeyeceğiniz derecede eğlenceli bir partiye ev sahipliği yağmış olacaksınız.


Geçen yıl evimde düzenlediğim yılbaşı partimizden söz etmek istiyorum.
Partimizin konsepti Maskeli Baloydu ve tüm davetlilerimize partinin konseptinin anlatan davetiye düzenleyip gönderdik. Davetiyemizi alan arkadaşlarımız napıcaz, nasıl kıyafet bulucaz derdine düşmüş olsalar da konsept kıyafetler sağlayan taksim deki bir mağazadan kolaylıkla hallettik herşeyi. Kedi kadından Zoroya, vampirden kızılderiliye, Kainat güzelinden, korsana birsürü tip vardı evimize :).
Misafirlerime sadece kokteyl menüsü hazırladım. Birçok çeşitte aparetifler, somonlu, patlıcanlı kişler, kanapeler ve minik tatlılar...





Masada oturma düzeni olmadığından masamı açık büfe şeklinde dekore ettim. Paralı ve noel babalı peçeteler ilerleyen saatlerde elimizden düşmedi.










Sonuç olarak biz yaptık ve çok eğlendik sizlerde ev partinizi daha eğlnceli hale getirmek için bu konseptlerden en beğendiğinzi yapın ve eğlenceniz eğlence katın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...