Pronovias 50. yıl kutlaması



Gelinlik sektörünün bence tek lideri ve öncüsü olan Pronovias geçtiğimiz aylarda görkemli bir davet ile 50. yaş gününü kutladı.
50 yıldır milyonlarca gelini ve davetlilerini giydiren firma adına ve şanına yakışır bir gece düzenledi, 2015 koleksiyonunun tanıtım defilesinin de yapıldığı gecede, ilk günlerinden olan görüntüler ile bezenmiş bir davet salonunda ağırlandı misafirler, bir müzeyi andıran alanda 50 yıldır öne çıkmış ve ses getirmiş modelleri sergilendi. Defilenin baş mankeni olan Karolina Kurkova en son olarak senelerdir Pronovias markası için çalışan ve çok iyi işlere imza atmış ekiple birlikte çıktı sahneye. Böyle bir gecede çalışanlarını gururlandırması  Pronovias'ın ne kadar köklü ve iyi bir firma olduğunun göstergesi.
2015 koleksiyonuna gelince, her yılk mutlaka koleksiyonlarına koydukları danteller 2015 de adından çokca bahsettireceğe benziyor, bunun yanı sıra en dikkat çeken özellik kumaşların üstlerine eklemiş çiçekler, hatta renkli çiçekler. Romantik gelinliklerin yeri olan Pronovias bu renkli çiçeklerle gelinleri masal kahramanına dönüştürmeyi amaç edinmiş. 



















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...