kimono giyme sanatı


Bu yazın top trend listesinin başında gelen kimonolar ne ile giyilir, nasıl kombinlenir diyorsanız, bu yazı sizin için.. Bohem ve hippi akımlarının neticesi olan püsküller ve form değiştiren kimonolar özgür ruhu da temsil ettiklerinden kombinlemek de oldukça kolay aslında.
Renklerin, desenlerin, kumaşların karıştırarak her şeyi giyiyoruz zaten bir tek üstüne kimonoyu geçirmek kalıyor :). Tabi ki bu kadar da kolay değil..
 Kimono giyerken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar biri vücut yapınız, fazla kilolu hanımlar bu modellerden biraz uzak durmalı, bol, salaş ve püsküllü olduklarından sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilirler. Kısa boylu bayanlar da kısa, kalça hizasındaki kimonoları tercih ederlerse çok daha iyi olur.
Kombinleme konusuna gelince, ben en çok şortlar ile kombinlemesini seviyorum, yazın zaten genellikle şort giymeyi tercih ettiğimden benim için daha kullanışlı bir hal almış oluyor. Hareketli kimonoları klasik bir tarz ile yani basic atlet veya t-shirtler ile kolaylıkla kombinleye bilirsiniz, böylelikle şıklığınızı garantilemiş olursunuz ancak altına giyeceğiniz renkli değil fakat kendinden farklı desenli bir bluzla veya çizgili t-shirtler ile güzel bir tarz yakalayabilirsiniz. Kısa elbiselerinizin üzerinde de denemeyi deneyin oldukça şık duruyor. Ayakkabı tercihleriniz de topukluların yanı sıra tarzınızı daha belirgin hale getirmek için kısa bootilerden veya yazlık cowboy çizmelerinden yapabilirsiniz. Resimlerdeki şahane kombinlerden ilham almayı unutmayın. Hadi kolay gelsin...
























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...