dekoltenin en güzeli sırt dekoltesi



Yaz geldi, düğün, davet sezonu çoktan açıldı, bayanların ne giyeceğim, nasıl bir abiye tercih etmeli soruları da en üst noktalarda yerini aldı. Gece kıyafetlerinin kumaş ve modelinden sonra en çok üzerinde durulan konu dekolte ve dekoltenin nasıl olacağı. Bana göre en güzel ve göz alıcı dekolte sırt dekoltesidir. Birde bu dekolte kaliteli bir kumaştan yapılmış ve ölçülü kullanılmış bir elbisede ise şık olmamak imkansız.
Öyle her yeri açmak, göze sokmak dekolteden çok teşhirciliktir bence. Ölçülü dekolte nasıl oluyor derseniz, çok basit bir denklem ile bunu sonuçlamış olursunuz. Dekolte tek bir yerde olmalı, bu ister bacak, ister sırt yada göğüs olsun, özellikle de sırt dekoltesini yoğun bir göğüs dekoltesi ile birleştirmeyin derim, bu kaş yapıyım derken göz çıkartmanın en güzel örneği olur. Ancak sırttan gelen derin V bir dekoltenin göğüs hizasında birleşmesi de şahane durmuyor değil :).   Sırt da kullandığınız dekolteyi birleştirebileceğiniz en olur dekolte ise bacak dekoltesidir, tabi oda ölçülü bir yerde bitiyorsa.
Bu yaz gece kıyafetlerini tamamlayan aksesuarların başında sırt kolyeleri dikkat çekiyor, çok şık ve ihtişamlı sırt kolyeleri tasarımcıların raflarında yerlerini almışlar, böyle bir aksesuar ile hem dekoltenizi hafifletmiş hemde farklı bir mücevher yada aksesuar kullanmış olursunuz. 











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...