2014 yaz gardrobunda olması gerekenler


2014 yaz gardroplarının bu yılın trendlerine göre olmazsa olmazlarını sizler için hazırladık. Tüm trendleri içeren bu yazı umarım alışverişlerinizde size yardımcı olur.





Bermuda: Geçen yazdan bu yaza hızla top trendlerin arasına giren bu şortlar uzun ve kısa seçenekleri ile mağazalarda karşımıza bolca çıkmakta. Şık topuklu ayakkabılarınız ile  kombinleye bileceğiniz bu şortları listenizin baş sıralarına koyabilirsiniz.


Baskılı t-shirt: Her yaz ve bahar aylarında dolaplarımızı süsleyen baskılı t-shirtler trend olmaya devam ediyor. Hayvan desenli ve yazılı olanlar ilk tercihleriniz olmalı.

İspanyol paça pantolon: Geçmişin her şeyinin trend olduğu bu günlerde İspanyol paçanın top trendler arasında olmaması imkansız olurdu herhalde. Renkli veya denim ispanyol paça pantolon hem olduğunuzdan daha ince ve uzun gözükmenizi hemde trendi yakalamanızı sağlayacak.


Çiçekli elbise: Bohem görünüşün eskisinden daha güçlü olduğu 2014 yazında, bu ruhu en iyi yansıtacak parçalardan bir tanesi olan çiçekli elbiseler en olmazsa olmazınız.



Maxi Elbiseler: Desenli, çiçekli veya düz hiç fark etmez yeter ki up uzun olsun... Maxi elbiseler şık görünmenize yardımcı olacak.


Sütçü Kızı bluzlar: Bohem etkinin ne kadar baskın olduğunu bilmeyenimiz kalmadı. Pantolon, etek veya şortlar  ile en iyi kombinlemeyi beyaz, şile bezi gibi kumaşlar daki uluslararasında sütçü kızı denilen bluzlar ile yapıp bohem kızı olabilirsiniz.


Püsküllü olan her şey: Püsküllü olsun da ne olursa olsun tabiri bu yaz için gerçekten en doğru cümle olur. Ayakkabılardan, çantalara, bluzlardan etek veya ceket uçlarına kadar her yerde püskül kullanabilirsiniz. Kilolu olan hanımların bu detayı aksesuarların da kullanmalarını öneririm. Zaten çok hareketli olan bu parçalar sizleri olduğunuzdan daha kilolu gösterir unutmayın...

Crop up: Göbek göstermek yine moda :). Crup up yani yarım üstler ve bu özellikte takımlar olmazsa olmazlar listesine giriş yaptı.

Bağcıklı Topuklular: Parmak ucundan bileklere kadar uzanan bu sexy görünüşlü ayakkabılar, bu yaz hem çok moda hemde çoooookkk şıklar.


Kot Şort: Özellikle yüksek bel kot şortların girmediği bir dolap düşünemiyorum. İster eksi kotlarınızı kesin ve evde yapabileceğiniz ufak detaylar ile yeni görüntüsü verin, isterseniz de her yerde bulabileceğiniz yırtık bir kot şort alın, yeter ki bir kot şortunuz olsun. Eski şortlarınızı yapıştırma taşlar veya dantel parçaları ile süper bir hale de  getirebilirsiniz.


Bol paça beyaz pantolon: Davetlerden, gece gezmelerine, yemekten, iş görüşmelerine kadar her kadının elinin altın da olması gereken ve fazlasıyla şık duran bol paça beyaz pantolon sadece bu yaz için değil,gardrobunuzun vazgeçilmezi olmalıdır.

Cat Eye Gözlükler: Yazın en önemli aksesuarlarından biri olan gözlükler bu yaz kedi gibi. Hem romantik hemde sexy bir görüntüsü olan bu gözlüklersiz güneşe bakmayın.

Jump Suits: Yani tulumlarrr. Giy çık için elimizin altın da olması gereken en rahat ve şık bir trend.


Kimono: Belli aralıklarla hayatımıza giren kimonolar bu yaz kısa formları ile karşımız da. Uçları püsküllü olan modeller de gayet şık. Zara dan Mangoya tüm mağazalarda bulabilirsiniz.



Metalik Stiletto: Stiletto zaten oldukça gösterişli ve sexy duran bir ayakkabı bence, buna metalik formlar da eklenince gerçekten dayanılmaz oluyorlar. Düğün mevsiminin de başlamış olmasıyla bu ayakkabıları hem düğünlerde, davetlerde hemde günlük olarak kullanabilirsiniz. 

Tamamen Beyaz: Bu trend için fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Son zamanlarda ufak bir mağazalar turuna çıktıysanız fark etmişsinizdir, her şey beyaz. Markalar çok kuvvetli gelen bu akımı görmüş ve koleksiyonlarının neredeyse tamamını beyazdan yapmışlar ve seçenek çok fazla. Size sadece içlerinden en beğendiğinizi almak düşüyor

Gömlek elbiseler: Giyimi kolay, kombinlemesi kolay bir trend daha. Denim veya keten kumaştan bir gömlek elbise hem sokaklar da hemde plajlarda şık olmanızı sağlayacaktır. 

Bucket Bags (kova çantalar): Çanta modasının en iyisi ve en güçlüsü. Mutlaka alınmalı...



Desenli Clutch: Akşam davetleri için mutlaka olması gereken clutchlar bu yaz desenleri ile daha hareketli formdalar.

Pileli Etek: Midi eteklerden sonra şimdide pileli etekler çok moda.Birçok mağazadan bulabilirsiniz, istediğiniz renk veya desenden bulamazsanız bir kumaşçıya gidip istediğiniz kumaş ile bir pileli etekte diktirebilirsiniz, böylelikle bu kadar trend olan bir parçadan sadece sizde olmuş olur.



Kayık Yaka: İşte yine eskileri çağrıştıran bir moda. Kayık yaka bluzlar, elbiseler... Must have :)

Yüksek Bel Jean: En çok sevindiğin trend bu... Neden mi? Düşük bel kotlar ile şeklini kaybeden vücutlu  nesiller olarak bu trendle ince belli olması gereken kadın görüntüsüne kavuşabileceğiz. Umarım bu trend hiç geçmez...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...