gurur duyulacak bir Türk markası: custom rebels


 Utanarak söylüyorum ilk gördüğümde bir Türk markası olacağını tahmin etmemiştim. Ama fikir anası bir Türk girişimci kadın olduğunu ve 3 Türk ortağın kurduğu bir marka olduğunu duyunca çok gururlandım.
Fikir şahane, ortaya çıkan görseli ve mesajı bol ürünler ise muhteşem. Ortaklardan birinin motorsiklet alması sonucunda kendilerine özel malzemeler tasarlayarak işe başlamış sonrasında beğenildiğini görünce işi büyütmüşler. Hikayede gayet samimi ve olası.
Esas çıkış yaptıkları ürün kişiye özel tasarlanan deri ceketler. Ne isterseniz onu sırtınıza yazdırabiliyorsunuz, fikirleri, hayata bakış açılarını anlatan yazılar daha çok talep görüyor gibi. Tamamen elde yazılan ve çizilen bu yazılı ceketleri önümüzdeki günlerde daha çok göreceğimize benziyor hatta umut ediyorum. Motorsiklet tutkunu olanların bu ceketlerden veya kasklardan mutlaka ama mutlaka almaları lazım bence. Tabi motorum yok alama diye düşünmeyin, hayata karşı duruşunuzu yansıtacak size özel bir ceket her zaman farkınızı ortaya koyar unutmayın...







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...