2014 cover up modelleri


Tatillerin başladığı bu aylarda bikini tercihlerimiz kadar plajlarda bikini üzerine ne giyeceğimiz de biz hanımlar için önem taşıyor. Plaj modasını bikini ve mayolar kadar iyi yansıtan diğer bir şeyde cover up(plaj kıyafeti) modelleri. Firmaların kataloglarında gördüğümüz, şahane güzellikteki kadınların bikini üzerine giydikleri, beni lütfen al diye bağıran elbiseler, tulumlar, şortlar bizleri fazlasıyla baştan çıkarıyor doğru.
Ancak inanın o bayıldığımız kadınlar gibi bizde de güzel duracak modeller bu sene raflarda yerlerini almış durumdalar. Bir sürü marka plaj kıyafetlerine büyük yer vermiş ve ortaya çok güzel işler çıkmış. Yılın trendleri her şeyi etkilediği gibi plaj modasını da etkilemiş durumda. Son birkaç yazımda sıkça bahsettiğim bohem tarzını bu yıl plajlarda da sıkça göreceğiz. Nasıl mı? Bikininizin üzerine giyeceğiniz dantel detaylı bir bluz, uzun çiçekli elbiseler, püsküllü püskülsüz kimonolar, saçınıza takacağınız çiçekli bantlar, dantelli veya örgüden uzun yada kısa elbiseler.
Bu yıl en çok tercih etmenizi önereceğim cover up modeli ise çiçekli şifon kumaştan kimonolar ve dantelli elbiseler. Böyle bir plaj kıyafetinizi büyük hasır şapkalar, çiçekli saç bantları, bohem takılar ve gözlükler ile kombinlediğinizde inanın plaj da fazlasıyla şık ve dikkat çekici olacağınıza şüphe yok. Bu seçimleriniz için illa plaj ürünleri satan markalardan alışveriş yapmanıza da gerek yok, günlük kıyafetler satan markalardan da gördüğünüz beğendiğiniz, plaja uygun bulduğunuz her modeli kullana bilirsiniz.
Bu trendlerin dışın da tabi ki plaj için değişmezlerimiz her zaman olduğu gibi yerlerini alacaktır. Kot şortlar, penye basic elbiseler, keten elbiseler... Benim ise asla vazgeçemediğim  over size gömlekler, daha doğrusu eşimin gömlekleri :), trend, moda fark etmez plaj çantamda illa bir sevgili gömleği olur. Denemeye ne dersiniz?




















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...