trend çanları çalıyor: deniz kızı saçlar


Deniz kızı çizgi filmini sevmeyen bir kız veya kocaman olmuş kız çocukları var mı aranızda? Benim hayallerimi süsleyen bu karakterin en çok saçlarına ve kuyruğuna özenirdim, nasıl kuyruğum olur, saçlarımı rengarenk nasıl yaparım soruları hep kafamı kurcalardı.
Günümüz çocukları çok şanslı, bizde onların şanslarından yararlanan koca çocuklar olduk çıktık. Nasıl mı?? İnternet de artık deniz kızı kuyruğu satılıyor, rengarenk, boy boy, istediğin rengi ve bedeni seçip sipariş veriyorsun, gerisi havuza atlamaya kalıyor, o kadar ergonamik yapılmış ki yüzmede bir sıkıntı yaşanmıyor hatta daha hızlı yüzülebiliyor. Utanmasam hemen sipariş veririm :).
Biz koca bebekler kuyruk alamasak da bu hayalimizi rengarenk yapabileceğimiz saçlarımızla biraz olsun yaşamış olabiliriz. Kozmetik firmaların çoğunda ve kozmetik marketlerinde kolaylıkla bulabileceğiniz renkli saç spreyleri ile saçlarınızı istediğiniz renge hatta renklere boyayabilirsiniz. Tatil ayları için bence çok güzel ve sıra dışı bir alternatif. Yıkandığında kolayca çıkması da beğenmeme ihtimaline karşı çok kullanışlı. Ancak ben beğenmeyeceğiniz'i hiç düşünmüyorum. Saçınızın istediğiniz yerini ayırıp, üstüne spreyi sıkmanız yeterli. Tamamını tek renge boyamaktan ise, ara ara renklerin olması veya sadece saç uçlarında farklı bir rengin kullanılması çok güzel duruyor.  Hemen en yakın kozmetik marketine gidip bu sprey boyalardan alın ve sokakları deniz kızları bassın. Ben ilk denememi yakında yapacağım, merak etmeyin sizinle de paylaşırım.
















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...