gurur duyulacak bir Türk markası: custom rebels


 Utanarak söylüyorum ilk gördüğümde bir Türk markası olacağını tahmin etmemiştim. Ama fikir anası bir Türk girişimci kadın olduğunu ve 3 Türk ortağın kurduğu bir marka olduğunu duyunca çok gururlandım.

Pronovias 50. yıl kutlaması



Gelinlik sektörünün bence tek lideri ve öncüsü olan Pronovias geçtiğimiz aylarda görkemli bir davet ile 50. yaş gününü kutladı.

trend çanları çalıyor: metalik form

Metalik formlu kıyafet denilince akla ilk gelen renk gümüş gri ve altın sarısı olur hep, ancak 2014 yazı ile metalik kıyafetler de çağa ayak uydurmuş durumda. Asıl metalik renk olarak saydığımız gri ve altın sarısı haricinde tüm renkler metalik form ile bezendi bu yaz.

Kiehl's ile gözenek sıkılaştırma


Çoğu kadın da olduğu gibi benim içinde ileride problem olacak gibi gözüken ve olmasından çok korktuğum açılmış gözenekler için çok severek kullandığım ve memnun kaldığım Kiehl's in cilt ve gözenek sıkılaştırıcı ürünlerinden hem bahsetmek hemde tavsiye etmek istiyorum.

trend çanları çalıyor: deniz kızı saçlar


Deniz kızı çizgi filmini sevmeyen bir kız veya kocaman olmuş kız çocukları var mı aranızda? Benim hayallerimi süsleyen bu karakterin en çok saçlarına ve kuyruğuna özenirdim, nasıl kuyruğum olur, saçlarımı rengarenk nasıl yaparım soruları hep kafamı kurcalardı.

ünlülerin parıltılı dövmeleri


2012 yılında ilk kez Chanel'in defilesinde gördüğümüz metalik görünümlü parıltılı dövmeler bizi şaşkına uğratıp deli gibi her yerde aramamıza sebep olsa da kimse bir netice alamamış ve hiçbir yerde bulamamıştık, 2014 yazı ile birlikte bu talepler dile geldi ve Coachella festivali ile hayatımıza girmeye başladı.

haftanın gelinleri

Bu hafta beğendiğim ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündüğüm gelin ve gelinlikler sizlerle paylaşıyorum. Umarım ilham olur...

bu yaz takıyı unutun bu dövmeler çok moda

 Bu yaz için takı takmak demode olmuş durumda. Onun yerine ışıltılı. parıl parıl duran geçici dövmeler dünyanın her yerinde top trend haline geldi.  Dövme yaptırmaktan çekinenler için şahane bir alternatif, bu parıltılı geçici dövmeler ile hem dövmeniz oluyor hemde istediğiniz zaman çıkıyor, tabi birde istediğiniz zaman model değiştirebilir, birçok farklı modeli aynı anda kullana bilirsiniz.  Modeller yazın temasına çok uygun ve bileklik, halhal ve hatta kolye bile yapabilirsiniz. Bu mükemmel parıltılı dövmelere sahip olmak için hemen tık tık .

dekoltenin en güzeli sırt dekoltesi



Yaz geldi, düğün, davet sezonu çoktan açıldı, bayanların ne giyeceğim, nasıl bir abiye tercih etmeli soruları da en üst noktalarda yerini aldı. Gece kıyafetlerinin kumaş ve modelinden sonra en çok üzerinde durulan konu dekolte ve dekoltenin nasıl olacağı. Bana göre en güzel ve göz alıcı dekolte sırt dekoltesidir. Birde bu dekolte kaliteli bir kumaştan yapılmış ve ölçülü kullanılmış bir elbisede ise şık olmamak imkansız.

fırfır modası


 2014 yaz aylarının diğer trendlerinden biride fırfırlı kıyafetler. Elbiseler, bluzlar, ceketle, bikiniler her şeyde fırfır var ve olduğundan kilolu gösterme özelliğine sahip bu kadar fırfırı nasıl kombinlerim mi diyorsunuz?
Bu sorunuza ve sorununuza moda ve trendler uzak durmadan çözmenizi sağlamak için tasarımcılar baya bir ter dökmüşler.

2014 cover up modelleri


Tatillerin başladığı bu aylarda bikini tercihlerimiz kadar plajlarda bikini üzerine ne giyeceğimiz de biz hanımlar için önem taşıyor. Plaj modasını bikini ve mayolar kadar iyi yansıtan diğer bir şeyde cover up(plaj kıyafeti) modelleri. Firmaların kataloglarında gördüğümüz, şahane güzellikteki kadınların bikini üzerine giydikleri, beni lütfen al diye bağıran elbiseler, tulumlar, şortlar bizleri fazlasıyla baştan çıkarıyor doğru.

haftanın gelinleri



Bu hafta gözüme takılan ve çok beğendiğim gelinlikleri paylaşıyorum. En beğendiğin hangisi derseniz Popy Delevingne'nin çiçekli gelinliğine bayıldımmmm.

kimono giyme sanatı


Bu yazın top trend listesinin başında gelen kimonolar ne ile giyilir, nasıl kombinlenir diyorsanız, bu yazı sizin için.. Bohem ve hippi akımlarının neticesi olan püsküller ve form değiştiren kimonolar özgür ruhu da temsil ettiklerinden kombinlemek de oldukça kolay aslında.

trend çanları çalıyor: espadrilles

Yaz aylarının gözdesi espadriller, rahat ve şıklığı ile vazgeçilmezlerin arasına giriyor. Markalar bu rahatlıkta üstüne tanınmayan ayakkabıyı her kıyafete uygun hale getirmek için adeta iş birliği yapmışlar.

2014 yaz gardrobunda olması gerekenler


2014 yaz gardroplarının bu yılın trendlerine göre olmazsa olmazlarını sizler için hazırladık. Tüm trendleri içeren bu yazı umarım alışverişlerinizde size yardımcı olur.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...