trend: ışıldayan kıyafetler




Büyük kristaller, ışıl ışıl payetler, pullar, rengarenk taşlar... Gece kıyafetlerini vazgeçilmezi bu şahane detaylar artık günlük kullanımda da trend haline geldi. Eteklerde, kol ve omuz kenarlarında kullanılan iri ve göz alıcı taşlar podyumlardan sokaklara çok da hızlı sayılmayacak bir iniş yaptılar.
Her şeyin bir arada kullanıldığı bu çağda böyle abartılı parçaları kombinleyip, günlük hayatımıza sokmak da bir o kadar kolay oldu. Taşlı bir eteği  basic t-shirt ve  altına giyilecek spor ayakkabıyla rahatlıkla günlük kullanıma uyarlayabilirsiniz. Akşam davetlerin de bu kombini spor ayakkabı yerine şık bir topuklu ile değişip gecenin şıkları arasına girebilirsiniz.
Gece elbiselerin de kullanılan taş, kristal veya payetler doğru kullanıldığın da süper bir görüntü yakalamanıza yardımcı olacaktır. Zaten oldukça ihtişamlı olan bu elbiseler için seçeceğiniz ayakkabı ve aksesuarlarınız da çok dikkatli olmalı, mümkün olduğunca sade modelleri tercih etmelisiniz, takı olarak da hiçbir şey takmamak bence en güzeli...




















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...