2014 plaj modası


Yaz geldi, hoş geldi.. Plajlar, sahiller güzel bayanlar ve renk karnavalları ile hareketlenecek. Yazın en çok ilgi çeken trenlerinin arasın da plaj modası var. Markalar 2014 yaz koleksiyonların da plaj kıyafetlerine ve aksesuarlarına bolca yer vermiş durumdalar.
Bu yaz için plaj modasına baktığımda önüme en çok çıkan şey bohem görünümlü tunikler oldu. Geçen yazın top trendi dantel ve püsküllü plaj elbiseleri yerini daha özgür ruha, çiçeklere, renk kolajlarına ve romantik şortlara bırakmışlar.
Plajlar da genellikle mini elbiseler daha çok tercih edilir ancak bu yaz yerlere kadar uzanan elbiselerde sıkça karşımıza çıkıyor, mini elbiselerden vazgeçilme durumu yok tabi, ancak uzun çiçekli yada bohem görünümlü bir elbise mutlaka edinin.
Diğer bir trend ise yüksek belli kot şortlar, kolayca kombinleye bileceğiniz, herkesin dolabında mutlaka bulunması gereken bu şortları dilediğiniz gibi evdeki malzemelerle süsleyip orjinal bir hale getirebilirsiniz. Ben mağazalarda dantel detaylı olanlara sıkça rastladım, taşlar, zincirler veya zımbalar ile çok şık ve başka kimsede olmayan şortlara sahip olabilirsiniz, sadece biraz zaman ayırmanız yeter..
Aksesuar olarak büyük şapkalar, saç bantları, çiçeklerden taçlar ve tabi arm party takılar mutlaka olması gerekenlerden...




























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...