met gala 2014




Sabah gözümü Met Gala da neler giyilmiş acaba diye açtım ve hemen bilgisayarımın başına geçtim. Bu yıl ki Met Gala'nın teması Couture ve eski Hollywood'un gösterişli ve zarif dönemiydi ancak açıkçası ben bu havadan ve temadan eser göremedim, herkes ayrı telden çalmış ve eski tarz elbiseler tercih edileceğine son trendleri barındıran elbiseler giyilmiş.
Met Gala temalarıyla ve o temaya uygun kırmızı halı yürüyüşleriyle meşhurdur, bu yıl hem bizler hemde organizasyonu düzenleyenler hayal kırıklığına uğramış durumdayız. Umarım seneye çok daha iyi bir kırmızı halı görürüz.
Temaya uyulmamış olsa da kıyafetler öyle çok da kötü değil, kabarık etekli elbiseler en popüler modellerden olmuş, özellikle de Karolina Kurkova'nın Marchesa elbisesi bu stil deki favorim. Genel bir değerlendirme yapıcak olursam en dikkat çeken renk bu yılın top rengi beyaz ve hatta beyaz ve siyahın bir arada kullanıldığı elbiseler, Rihanna' dan Anne Hataways'e kadar bir çok ünlü yine bu yılın trendlerinden olan  crop top yani beli kesik modelleri tercih etmiş. Bu galada tek kelimeyle bayıldığım kadın ise Blake Lively ve onun şahane Gucci elbisesi oldu.




















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...