trend bebek mavisi


Pastel renkleri bütün bayanlar sever, en azından bir pastel ton muhakkak dolaplarımız da vardır, özellikle de yaz ayların da vazgeçemediğimiz tonlardır pastel renkler. Birkaç senedir bu tonlara bolca rastlıyorduk ancak 2014 yazı ile her yer romantik pastel renklerle dolu. Tüm markalar koleksiyonlarına pastel tonları serpiştirmiş durum da.
Geçen sene bu tonların arasından mint yeşili başı çekiyordu,
bu yaz ise mint yeşili tacını bebek mavisine devir etmiş durumda. Mavi erkek rengi olarak bilinse de bu fikir bu yazdan sonra değişeceğe benziyor, sokaklar da kadınlara göre uyarlanmış olan bu maviden bol bol göreceğiz. Kıyafetler de olduğu kadar aksesuarlarda da bebek mavisi en trend renk. Diyeceğim o ki vitrinlerini bu renkle donatmış mağazalara en kısa zamanda uğrayın ve bir bebek mavisi parça dolabınızın en güzel yerini alsın..

Ladies love pastel colors, at least we have certainly one piece of pastel thone in our closet, especialy in summer times we can not give it up. We see this thones for several times but with 2014 summer everywhere full withthis romantic pastels. Last year mint was taking the lead between these colors, this year mint is recirculating it's crown to baby blue. Blue is famous with men but after this summer, this idea looks like will change, we will see this blue which is adapting for ladies abundantly. Baby blue is the best trend color for accessories too. I mean, run into the stores which's windows full of this color and one piece of baby blue take a good place from your closet.











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...