haftanın gelinleri

 Bu hafta en çok beğendiğim gelin ve gelinlik modelleri sizlerle...

trend çanları çalıyor: mom jeans


Boyfriend jeans den sonra hayatımıza yeni bir kot modeli daha giriyor; Mom jeans (anne jeani). Annelerimizin eski fotoğraflarında gördüğümüz, anne bu ne hal dediğimiz tarzlarının bir gün gelip moda olacağını bilseydik o lafları söyler miydik hiç...

şeker gibi plaj çantaları


Plaj çantasının olmazsa olmazlarından bahsetmişken, 2014 yazının plaj çantası modellerinden bahsetmemezlik olmazdı. Bu yıl çantalarınızla plajlarda renk karnavalı yaratacaksınız. Mayo-Bikini markalarının geniş yer verdiği çanta koleksiyonların da en dikkat çeken özellik birçok renk ve desenin bir arada kullanılmış olması. Bohem tarzını da barındıran bu modelleri fazlasıyla göreceğiz.

plaj çantasının olmazsa olmazları

2014 plaj modası


Yaz geldi, hoş geldi.. Plajlar, sahiller güzel bayanlar ve renk karnavalları ile hareketlenecek. Yazın en çok ilgi çeken trenlerinin arasın da plaj modası var. Markalar 2014 yaz koleksiyonların da plaj kıyafetlerine ve aksesuarlarına bolca yer vermiş durumdalar.

trend: yeni nesil bohemler



Bu yazın trend olan diğer bir akımı yeni çağa uygun bohem görünüş. Nasıl oluyor bu yeni çağa uygun bohemlik derseniz hemen bahsedeyim..

trend: ışıldayan kıyafetler




Büyük kristaller, ışıl ışıl payetler, pullar, rengarenk taşlar... Gece kıyafetlerini vazgeçilmezi bu şahane detaylar artık günlük kullanımda da trend haline geldi. Eteklerde, kol ve omuz kenarlarında kullanılan iri ve göz alıcı taşlar podyumlardan sokaklara çok da hızlı sayılmayacak bir iniş yaptılar.

en karanlık gün... Soma



Acımız çok büyük, çok üzücü. İçim yanıyor..Manisa Soma Kömür ocağında yaşamlarını yitiren kardeşlerimize Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Mahsur kalanların iyi haberlerini duymak tek ümidimiz...

trend pötikare aşkına

 Bu yazın başı çeken trendlerinden biri de pötikareler. Ekoseye göre daha net duran bu desenler yaz ayların da ayakkabılardan eteklere her yerde karşımıza çıkacak. Pötikare'nin uluslararasındaki jargonu şarkısıyla dünyayı kasıp kavuran Gingham, şarkı dünyayı bu kadar etkisi altına almışken moda dünyası buna geriden bakamazdı tabi.

mayıs ayın da Bodrum iyi fikir




Ufacık, küçücük bir ara verdim İstanbul'un koşturmasına ve soluğu Bodrum da buldum. Bodrum benim için çok özel bir yer, en güzel tatiller'imin yeri, çok severim. Bodrum da hiç otel tatili yapmadım zaten otel tatillerinden nefret eden biriyim. Gittiğin yerin her sokağına giremeden, meşhur yemeklerini yemeden, müzesi, tarihi yeri neyi varsa görmeden gelinen tatil tatil değildir benim için.

haftanın gelinleri

Bu haftanın en güzel ve sıra dışı gelinlik modelleri sizlerle...

met gala 2014




Sabah gözümü Met Gala da neler giyilmiş acaba diye açtım ve hemen bilgisayarımın başına geçtim. Bu yıl ki Met Gala'nın teması Couture ve eski Hollywood'un gösterişli ve zarif dönemiydi ancak açıkçası ben bu havadan ve temadan eser göremedim, herkes ayrı telden çalmış ve eski tarz elbiseler tercih edileceğine son trendleri barındıran elbiseler giyilmiş.

midi midi bir kiz..




Geçtiğimiz cumartesi en yakın arkadaşlarımdan birini daha evlendirdik. Şahane bir düğün oldu. Nasıl eğlendik anlatamam, insanın uzun yıllardan beri tanıdığı arkadaşları ile bir araya geldiğinde eğlenmemesi mümkün değil tabi, birde içlerimizden birini düğünü ise gecenin tadına doyulmaz. Nezih'in düğünün bu yaz ki 6 düğünden ilkiydi ve tahmin edersiniz ki her birine ne giyeceğim stresi uzun zamandır kafamın üzerinde bir bulut gibi benimle dolaşıyor.

trend püskül


Great Gatsby ne güzel filmdi, kıyafetler, renkler, müzik, harika uyum içindeydi her şey, Leonardo Di Caprio dan bahsetmeme gerek yok bile. Gatsby'nin bize yaşattığı güzel duygular haricinde hayatımıza kazandırdıkları da bolca var. Bunlardan en önemlisi de moda dünyasına geri kazandırdığı püskül trendi. 1920'ler de çoğunlukla elbiseler de kullanılan püsküller, 2014 de ceket kollarından, çantalara, elbiselerden, gömleklere, pantolon paçalarından, sırt dekoltelerine kadar her yeri sarmış durumda.

trend bebek mavisi


Pastel renkleri bütün bayanlar sever, en azından bir pastel ton muhakkak dolaplarımız da vardır, özellikle de yaz ayların da vazgeçemediğimiz tonlardır pastel renkler. Birkaç senedir bu tonlara bolca rastlıyorduk ancak 2014 yazı ile her yer romantik pastel renklerle dolu. Tüm markalar koleksiyonlarına pastel tonları serpiştirmiş durum da.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...