Cesur ve Eğlenceli Kış Damatları...





Türkiye deki damatlar malesef ki biraz klasik. Düz renkli takımlar, sıradan aksesuarlar... Artık hepsini bir kenara bırakmanız lazım damatlar. Son yıllar daki herşeyi mixleme modası damatlıklarda da artık iyiyden iyiye hissedilir durumda. Yazın daha çok renkli damatlıklar tercih edilirken kış aylarında iyice siyahlara bürünme dönemi bitti...
Renkli kadife takımlar, ceketleri patlak renkli damatlıklar, çizgili gömlekler, desenli papyonlar, çiçek desenli ceketler. Kısacası artık klasik damatlar out, cesur damatlar şöyle gelsin:)
Kışın öyle çiçekli takımlar, pembe ceketler, çizgili gömlekler giyemem diyosanız, asaleti paçalarınızdan akıtacağı kadife ceketleri tercih edin mutlaka. Birde kadife papyon taktınızmı hmmmm.
Bu kış gride çok moda özellikle kırçıllı takımların içine giyeceğiniz çizgili veya kareli gömekler ve takacağınız renkli papyonlarla şahane bir görüntü yakalaya bilirsiniz.
Bu senenin diğer moda renkleride lacivert ve petrol yeşili. Sırf bu renkler de bir damatlık giymek istemezseniz, bu renkteki ceketleri siyah pantalonla kombinleye bilirsiniz.
Hadi hiçbirini yapamıyosunuz diyelim bari aksesuarlarınızla o sıradanlıktan sıyrılın. Renkli ve desenli papyon yada kravatlar, kışa uygun sonbahar renkleriyle süslü yaka çiçeklerinizle, pantalon askılarınızla eğlenceli bir damat göz kamaştırır.









































Follow my blog with Bloglovin

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...