Rahatlık Için Herşey Mübahtır...



Şık olmak, güzel görünmek hepimizin vaz geçemediği bir arzu. Arzu nesneleride modacılar sayesinde sonsuz çeşitlilikte. Bu arzumuzu gerçekleştirirken rahat olmak da hepimizin hayali. Hayal diyorum çünkü daracık eteklerin, deri pantolanların, topuklu ayakkabıları için de bir süre sonra rahat etmek, tüm günü geçirmek çok zor olabiliyor. Rahatlığın her geçen gün önemini arttırdığı, çalışan bayanların istekleri doğrultusunda, rahatlığın yakalanabileceği parçaların tasarımları da çoğalıyor.
Bununla birlikte bu rahat parçalar kendi içlerinde bir trend oluşturuyor durumda. Son trend de sweatshirt'ler, dokusu ve salaşlığı ile gayet rahat olan bu parçalar, tasarımcıların dokunuşları ile çok şık arzu nesneleri olmuş durumdalar. Özellikle önümüzdeki kış sezonu için hayvan desenli olanları çok popüler durumda.
Bu parçaları kombinlemede de çok fazla alternatif sunulmuş durumda. Özellikle çan ve pileli etkeler ile yakalanan kombinler çok popüler, bunun haricinde boyfriend jean'li ve şortlu kombinlerde maskülen bir şıklık yaratıyor.



















1 yorum :

  1. wow! so many wonderful hoodies<3
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    YanıtlaSil

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...