2013-2014 Kış Sezonunda Maskulen Beyler



Beyler için önümüzdeki sezon çok renkli olmasada desenlerin gücü ceketlerden, pantalonlara, gömleklerden, trikolara kadar etkisini gösteriyor. Çok renkli bir kış gelmiyor gibi gözükse bile bazı renkler çok sağlam ve baskın olarak tüm parçalarda yerlerini almış. Özelliklede renk kombinleri ile sade parçalar göz alıcı bir hal almış durumdalar. Dar paça pantalonlar, 4-6 düğmeli blazerlar, çorapsız giyilen ayakkabılar bikaç sezondur olduğu gibi bu sezonda revaşta, modacılar bu parçaları kuvvetli hale renkler ve desenlerle oynayarak daha ileri taşımış durumdalar.







Bu sezon erkekler için koyu renklerin önemi ile birlikte en popüler olan trend gri renkler. Baştan aşağı gri tonları ile yapılmış kombinler, birçok gri tonu bir arada kullanıldığı parçalar. Kısacası beyler bu sezon griye doyacaklar.









Grunge akımının bu sezon modaya yer vermesi ile tekrar gündemde olması tabiki bayların modasınıda etkilemiş, ekose gömlekler ile yerini almış durum da. Ancak bir farkla, sadece spor modellerde değil özellikle klasik denilebilecek parçalar da ekoseyi fazlası ile göreceğiz. Klasik görüntüden çıkmak için spor parçalar ile görüntünüzü yumuşatabilirsiniz.




Baseball tüm dünyada çok popüler bir spor olmasada USA'nin sevdiği herşey illa tüm dünya ülkelerini ilgiledirdiği gibi tasarımcıları da etkisi altında bırakıyor. Daha önce birçok sezon Baseball etkisini görmüş olsak bile bu sezon özellikle montları ve forma şeklindeki gömlekler ile bir adım daha ileri gitmiş durumda.
 Kamuflaj desenlerde jeketler ve pantalonlar ile bu sezon tekrar gündemde.







Benim 2013-2014 Kış sezonu için en beğendiğim trend, mürdüm-mint, lacivert-gece mavisi-metalik renklerinin aşkı. Bu renk kombinlerini bu sezon hemen hemen her markada görebiliyoruz. Zaten normalde çok uyumlu ve göz kamaştırıcı duran bu tonlar erkek modasında bir akım yaratacak nitelikte.





Aksesuar olarak en dikkat çeken parça clutch'lar gibi gözüküyor. Türk erkeklerinin bir çoğunun aksesuar olarak tercih etmekte zorlanacağı birşey olsada umudumuzu kesmeyelim, bundan birkaç sezon öncesine kadar dar paça pantalonlu erkekler aklımıza gelmezdi :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...