Evleniyorummmm

Daha geçen yaz evlenmiş bir bayan olarak yaşadığım deneyimleri düğün serisi olaraka tüm detayları ile bu ve önümüzdeki birkaç yazımda sizlerle paylaşmaya karar verdim. Henüz düğün hazırlıklarına başlamamış gelin ve damatlar için klavuz niteliğinde olacak, yükünüzü bir nebze azaltmaya yarıycak, neyi nerden bulurum, kim ve hangi firma ile çalışırsam bu telaşlı süreci kolayca aşmama yardımcı olur diyosanız evleniyorum yazı serisine bakmanızı tavsiye ederim.
Yazıma tabiki gelinlik modelleri ile başlıyorum. Bu senenin gelinlik modellerinde geçtiğimiz birkaç senedir modası olan dantel fazlası ile yer almakta, bununla beraber dikim ve kumaş kalitesine dikat edildiğinde ortaya harikalar çıkan taftadan düz modellerde mevcut. Kabarık yada balık modeli hangisini tercih ederseniz edin kullandığımız materyaller kaliteli olduğu sürece şahane bir gelin olacağızınızdan hiç süphem yok.
Gelinlik modellerinde bu sene göğüs ve omuz kısımlarını hareketlendiren detaylar mevcut, özellikle omuzları geniş olan bayanların omuz bölgelerini hareketlendirmeleri çok şık bir görüntü ortaya çıkarıyor.
Tercihlerini sadelikten yana kullanmak isteyen gelinlerde saç aksesuarları ile gelinliğine hareket katabilirler.
Tavsiye konusuna gelince özellikle gelin makyajlarında aşırıya kaçılmamasına, yokmuş gibi sade bir makyaj yapmaya özen gösterin lütfen zaten gelinlik ne kadar sade olursa olsun göz kamaştırıcı bir kıyafet birde üstüne koyu renklerde yada çok renkli makyaj yapıldığın da ortaya hiçde hoş olmayan görüntüler çıkabiliyor. Ayakkabı seçiminizde klasik modeller yerine farkı renklerde modeller tercih edebilirsiniz, pembeler, yeşiller hatta neon renklerle gelin ayakkabıları ile fark yaratabilirsiniz.
Benim gelinlik konusun da en çok beğendiğim modacıların başında Zuhair Murad geliyor, tarzı ve kullandığı dantel detayları gelinliği klasik bir görüntüden çıkarıyor.






























Şimdiden tüm evlenicek çifterimiz mutluluklar diliyorum, bir yastıkta...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...