Başlangıç tabiki deniz,kum ve güneşle olmalıydı...

Herkese merhaba,

Güneşe ve denize aşık olan bendeniz, bloğumun ilk yazısına yazın da gelmesiyle birlikte yılın plaj modasıyla başlamak istedim. Bu yılın çılgınlığı  neon renkler her şeyi kaplamış durumda, fosforlu pembe, yeşil, sarı bikini ve mayoları plajlarda bol bol göreceğiz anlaşılan. Bu kadar renkli olmayı sevmeyen bayanlar için de  modacılar koleksiyonlarında siyah ve beyazın asaletine de yer vermişler. Her zevke uygun modeller ve yüzlerce seçenekle markadar bizleri bekliyor hanımlar.
Bu yıl Türk firmalarının arasında en çok ilgimi çeken koleksiyonlar şüphesiz Penti ve Eda Taşpınar'ın Collezione için hazırladığı ürünler oldu, Zeki Trikonun önünde zaten her sezon saygıyla eğiliyoruz :).

Son yıllarda plajlar da şık olmak, tek başına bikini yada mayolarımızı göz alıcı olmasıyla yeterli kalmıyor malesef, taktığımız takıdan, bikinimizi kombinlediğimiz elbise, şort, pareolardan, şapka ve gözlüklerimize kadar  bir bütün olarak şıklık yarışının içinde buluyoruz kendimizi. Şık olucam derken aşırıya kaçmamaya, her şeyi ölçülü kullanmaya özen göstermeliyiz hanımlar. Plajlar da göz kamaştırmanız dileğiyle...


















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...