Evleniyorummmm 2

Düğün denildimi akla sadece gelin, gelinlik, gelinin saçı, gelinin başı geliyor malesef. Esas oğlanlar hep arka planda kalıyor, düğün denilen şey sanki sadece bayanlara için ve onlara özel birşey. Aslında damatlarda özeniyor, yakışılkı görünmek istiyor bu özel günde, kimileri detaylara takılmasada bazıları farklı ve şık görünmek, gelinin yanında sönük kalmamk için çabalıyor. İşte bende böyle düşğnen baylar için hazırladım bu yazımı.
Bu senenin damatlık ve smokin modasında alışık olmadığımız tasarımlar mevcut, mesela çok sık rastlanan pantalonu koyu ceketi açık renk modeller yerini beyaz pantalon ve koyu renk ceketlere bırakmış, ceketlerin yakalarındaki açık renk şeritlerde çok farklı bir hava katıyor. Ben beyaz ceketi pek sevmeyen bayanlardanım o yüzden bu kombinler çok hoşuma gitti. Baylar gelinin yanın da sönük kalmamak istiyorlarsa düz renkte smokinlerden kaçınmalılar, farklı renklerin kombinasyonu çok şık ve farklı bir hava katıyor damatlarımıza.








Son bahar da yada kışın evlenecek damatlarımıza şiddetle tavsiye edeceğim tek şey kadife ceketli takımlar. Biz düğünümüzü yazın yaptığımız için böyle bir şansımız olmadı malesef. Kadife ceketler hem daha fit bir görünüm sağlıyor hemde ne kadar özenildiğini gösteriyor.





Damatlarımızın aksesuarlarına gelince, büyük papyonlar, açık renklerde ayakkabılar çok moda, yelekli takımlar biraz askıya alınmış durumda ancak bir kır düğününde ve konsepti 50ler 60lar olan bir düğünde kullanılabilir tabi. Papyonlu bir smokin düğüne gelen diğer davetlilerden damatı ayıran tek unsurdur bu yüzden boynunuz çok kısa değilse mutlaka tercihinizi papyondan yana kullanmalısınız. Yaka çiçekleri de gelin buketi ile uyumlu olursa çok güzel bir görüntü çıkıyor ortaya.
Son olarak unutmayın ki gün sizin günününüz ve şık olmayı, damat da ne yakışıklı olmuş bee dedirtmeyi hak ediyosunuz...








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...