CANNES

Resim yazısı ekle
Hepimizin uzun zamandır beklidiği Cannes Film Festivali geçtiğimiz günlerde tüm ihtişamı ile gerçekleşti. Hepinizin TV başında ünlüler ne giydi görmek için beklediğinize eminim bende online olarak saniye saniye takipteydim. Ünlüler birkez daha en şık halleri ile çıktılar kırmızı halının üstüne. Tarzı ve görünüşü ile benim için bu sene fark yaratan Alexis Mabille elbisesi ile Berenice Bejo oldu. Beyaz dantel detaylı elbisesinin üstüne giydiği lacivert ceketi ile tarz sahibi olduğunu belli etmiş bence.
Nichole Kidman, bu kadının asaleti beni benden alıyor, saçı, makyajı, sade takıları ve o çiçekli Dior elbisenin içinde cennet bahçesi gibiydi.
Kendisine her baktığımda bütün güzelliğinin ardından Poker Face gibi bakan Cara Delevingne Burbery elbisesi ile vahşi bir güzeldi kırmızı halıda. Elbisesi ve doğal görünümlü saçları ile çok hoş gözüküyordu ancak birde o takıları gözümüze gözümüze sokmasa çok daha asil durucaktı ama ne yapılım gençliğine veriyoruz.
Cindy Crawford'ı gördüğümde ise Roberto Cavalli imzası taşıyan şık elbisesi dışında ne kadar yaşlanmış olduğuna şaşırdım. Ancak asaleti yerli yerinde duruyor. Yani neymiş, yaş, giyilen kıyafet yada makyaj asaletin sebebi değilmiş, asalet hepimizin içinde olsun...






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...