Evleniyorummm 3

Evlilik teklifi almak yada bulunmak dünyanın en heyecan verici ve mutlu eden olaylarından biridir. Tekliften sona bayanlar gelinliğini ve düğünü düşünürken baylar nasıl olacağını hesaplamaya başlar :) Düğün yeri seçimi en zor kararlardan biridir, çiftlerin ortak kararları ve beğenileri neticesinde sonuçlanır dersem yalan olur çünkü ne olursa olsun en son kararı gelin verir, baylara da bu isteklerin ve karaların altından alınlarının akıyla kalkmak düşer, erkeklere gerçekten yazık ya...
Düğün yeri neresi olursa olsun mekanın süslenmesi ve konsepti en kötü yeri bile cennete çevirmeye yeter. Kır düğünümü, deniz kenarında romantik bir düğün mü yada otel düğünü mü tercihi yapıldıktan sonra konsepte kara verilmelidir. Konseptinizi seçerkenhayatınız da önmli olan figür yada nesnelere veya çiçeklere karar verip bu yoldan gidildiğinde işlerinizi biraz daha azalır ve seçenekleri belirlemeye başlamış olursunuz. Sevdiğiniz renklerde mekanın rengini belirlemede çok yardımcı olur. Farklı obje ve renkleri bir araya getirmekten korkmayın, ahşap masalar üstüne rengarenk süsler ve herbiri birbirinden farklı sandalyeler çok güel bir ortam yaratmanızı sağlayabilir.
Ben ortanca delisi biriyim bu yüzden düğün yerimin tamamının lila, pembe ve beyaz ortancalarla süslenmesini istemiştim, bu sebeple masa örtüsünden, masa üstün de kullanılan objelere kadar ortancalarla uyumlu olacak soft renkleri tercih ettim, bu sadeye ortaya romatik bir konsept çıktı.
  Ben onlarla çalıştım diye demiyorum ancak Adan Zye Organizasyon bu konu da çok deneyimli ve başarılı bir firma, onlarla konuşmadan karar vermeyin derim.
Daha çılgın bir ortam yaratmak isteyenler için organizasyon firmaları sınırsız seçenekler sunmaktadırlar. Çiftlik konseptimi dersiniz, sevdiğiniz film, obje, çizgi film kahramanı mı derseniz, ne beğeniyor ve istiyorsanız size o ortamı sağlabiliyorlar, yeterki ne istediğinzi bilin.























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...