ilk doğum günü partisi



Bundan tam 1 yıl önce en yakın arkadaşımın doğum yapmasıyla teyze ünvanını almış oldum. Gerçekten farklı bir duyguymuş, insan arkadaşının çocuğunu bu kadar sevince kendisinikini nasıl sever sorusu ne kadar da doğruymuş. Koskaca 1 sene çabucak geçti ve prenses Belis 1 yaşına geldi, tabi dururmuyuz ona ufak sevimli bir doğum günü partisi düzenledik.
Florya da buluna bir cafe'nin üst katını sadece Belisin partisne gelen misafirler için ayırttık ve bir organizasyon firmasının yardımıyla süsleme, ikramlık ve hediyelikleri hazırladık. Böyle partiler de en önemli olan faktör tema. Temayı belirlemek için herhangi bir şeyden başlana bilir, biz Belis için yaptırdığımız eteğin rengi ve modelinden bütün temayı belirledik. Prensesin eteği pembe üstüne siyah puantiyeli tütü etekti ve pastasından peçeteliğine, kukuletalardan cup cake süslemesine kadar herşey pembe üstüne siyah puantiyeli oldu. Pembe zaten kız çocuğuna en yakışan ve kızlarında en beğendikleri renk olduğundan ortam hemen neşelendi.Ne kadar özenmiş olsak da 1 yaş partileri aslında büyükler için, daha yürüyemeyen Belisin durumdan hiç haberi olmadı, hatta üzerin deki yoğun ilgiden sıkılıp bastı feryadı, yüzünde bir ara bitse de gitsek ifadesini bile yakaladım :). Ancak biz büyükler çok eğlendik, bundan sonra ki doğum günü partilerin de daha farkında olacağı ve koşup oynayabileceğinden hem bizim hemde çocuklar için  çok daha güzel geçeceğine eminim.
İyiki doğdun teyze kuzusu. Seni çok seviyorum...

























Zara Dress-Elbise
Jabotter Stiletto
Seiko Watch- Saat
Be Goddess Şahmeran
Marc Jacobs Bag- Çanta

1 yorum :

  1. e ama bu kız sadece öperek sevilmez ki, arada ufak ufak ısırmak lazım :) maşallah çok tatlı.. Allah ayırmasın.. hep birlikte sağlık ve mutlulukla dolu uzun bir ömür geçirin inşallah...

    YanıtlaSil

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...