2014 yazının saç trendleri


Yazın yaklaşmasıyla saç bakım ve modası hakkında araştırmalarımız da hız kazanmış durumda. Yazın çok kolay yıpranan saçlarımıza yaptığımız bakımlar kadar yazın havasına uygun saç modelleri de çok önemli biz hanımlar için. İşte bu yazı kolay ve bakımlı saçlarla geçirmeniz için 2014 saç modasından bazı trendler ve ip uçları...


At Kuyruğu: Her sene moda olan at kuyruğu bu yaz ufak bir form değişikliği ile karşımızda. Öyle ensede yada yukarıdan topladım çıktım görüntüsü yerine biraz daha özenli duran, saç aksesuarları, kelepçe tokalar ve çiçeklerle süslenmiş, değişik bağlanmış at kuyrukları başı çekiyor.


Ortadan Ayrık: İster ıslak görünümlü, isterseniz de kuru olarak ama illaki ortadan ayrık modeli denemelisiniz. Eskiden inek yalamış gibi denilirdi şimdi moda..


Örgü sonrası: Çocukken saçlarımızı örüp yatardık dalgalı olsunlar ve Barbie'nin saçlarına benzesinler diye, şimdilerde ise bu moda oldu. Örgü sonrası oluşan dalgaları açık veya toplu saçta kullanmak çok moda.


Örgü: Doğal saç denilince başımın tacıdır ötgü. Her yıl olduğu gibi bu yaz da özellikle dağınık ve karışık örgünün her çeşidi moda. Evden örüp çıktığımız saçlarımızı artık kuaförler de gece saçı olarak bile yapılıyor. Taç şeklin de örgü topuzlar çok şık görüntü sağlıyor. Sırtı açık gece elbisesi giyecek olan hanımlara önemli bir tavsiye, bir kere mutlaka dağınık örgü ile kıyafetinizi ve kendinizi güzelleştirin derim.



Saç Aksesuarları: Muhteşem Yüzyıl ve birçok diziden sonra iyice günlük hayatımıza giren saç aksesuarları bu yaza neşe saçacak. Bu yaz çiçekler, altın renkli tokalar, bantlar ne olursa olsun saçınıza bir şey kondurmadan çıkmayın..




Islak ve geride: Moda haftaların da bolca gördüğümüz bu moda, podyumlardan sokaklara inmiş durum da haberiniz olsun..




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...