yılbaşı gecesi kombini / new year night combine



Yılbaşı gecesi herkesin evde yada dışarda bir programı vardı eminim. Hiçbirşey olmasa da o güne özel evde yapılan yemekler ve tv deki programlar bile yeter. Bizde o gece çok yakın arkadaşlarımızın evinde ufak bir parti düzenledik. Ufak derken gerçekten ufak 4 kişilik bir partiydi :). Şahane yemekler, içkiler, tombala ve müzik partinin ana temasıydı. Ev sahibinin bize hazırladığı isimli Nutella sepetinede bayıldım.
Bizim bu yılki yılbaşı partiminiz böyle sakin geçti, geçen seneki kostümlü partiden  sonra ara vermek lazımdı :), iyi de geldi. Sizin geceniz nasıl geçmiş olursa olsun, 2014 yılınız bol başarılı, sağlıklı, aşk dolu ve şıkır şıkır geçsin.

İyi seneler...

Sevgiler.

I am sure of that, you've got a program at the new year night. In any case,  amazing foods and tv programs can come more than enough. We organized a little party in our lovely friends house too. Little means, really little because we just 4 :). Party's main theme is, a feast for the gods, drinks, bingo and music.The basket, which was have the Nutella with our names,  LOVE IT.


This year, our new year party was quiet, after last year's costume party we needed it and was good for us. No matter how your party  nights gone, 2014 will come to you with success, health and full of love.

Happy new year...

Regards..






















DENİZ BERDAN ELBİSE / MANGO ÇANTA / CALZEDONIA ÇORAP /
ZARA AYAKKABI / SEIKO SAAT

DENIZ BERDAN DRESS /  MANGO BAG / CALZEDONIA SOCKS /
ZARA SHOES / SEIKO WATCH

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...