Miley Cyrus 4 Marc Jacobs



Geçtiğimiz günlerde Miley Cyrus instagram hesabından bir fotoraf yayınlamıştı. Bu nedir acaba derken bomba patladı ve Marc Jacobs'ın 2014 İlk Bahar koleksiyonu kampanyası için Miley Cyrus ile anlaşmasının ilk meyveleri sosyal medyada dolaşmaya başladı. Bu iki çılgının birleşmesinden çok güzel şeyler çıkacağına, çok başarılı bir kampanya gerçekleştireceklerine eminim.

Yayınlanan ilk fotoraflara bakılırsa kaçık Marc Miley'in depresif yönünden yararlanmış gibi gözüküyor. Kampanyanın devamını merakla bekliyorum.

İyi iş...

In the past few days Miley Cyrus shared a photo from her instagram account.The bomp exploded when we think what is this photo about and first visuals started to travel in social media about the arragement for Marc Jacobs Spring 14 Collection's campaign with Miley Cyrus. I am sure of that, after these two crayzies mariage very beatiful campaing will born and it will be so successful.
 When we look at the first visuals, it seems like crayz Marc benefit from Miley's depressive side.I am wondering about ongoing campaing.

Good job...





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...