Pitti zamanı / It is Pitti time



Modanın başladığı şehir Floransa da , dünyanın en iyi erkek giyim fuarı Pitti yine kendinden söz ettiriyor. Bildiğiniz gibi Pitti de dünyanın en iyi erkek giyim firmaları koleksiyonları sergilerler ancak bu sadece bir fuar değildir. Erkeklerin tamamen egemen oldukları, kadın modasını  çok önemi olmadığı, biribrinden yakışıklı ve şık giyimli erkekleri birarada görebileceğinz bir seyir alanı demek daha doğru olur. 85. Pitti Uomo da yine yeniden markaların koleksiyonlarından çok gelen ziyaretçilerin kıyafetleri konuşulacak. Sokak daki manzaralara bakılırsa önümü deki kış da en çok neon renkler de
ve güçlü canlı renkler de paltolar çok moda olacak. Birde gözüme pek de beğenmediğim birşey çarptı, renkli, desenli çoraplardan sonra bikaç tane paçalarını çoraplarının içine sokan beyler var, umarım burda kalır.

İyi seyirler :)



At Floarance, the city of where the fashion began, best mens fashion fair Pitti in the world again making an impression about itself. As you know, Pitti is not just a fair like which the best brands in the world shows their collections. To say for Pitti be more truly, think  a place where you find,  have absolutely  male dominance, no woman fashion importance, a lot of handsome and stylish man from each other. At 85.th Pitti Uomu, again and again visitors  clothes be discussed more than brands collections. Key to street style, it seems like, coats with neon and strong vibrant colors will be in fashion. And something which I don2t like catsh my eyes, afret colorful and patterned socks, there is some guys who put trouser cuff in their socks, I hope it stop there.

Enjoy...


































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...