bu trendle baş edebilecek miyiz? trend: tuvalet terliği



İnanamayacaksınız ancak yaz için gelen yeni trend tuvalet terliğine benzeyen terlikler.Bu trendle başa çıkabileceğimizden emin değilim, en iyi markalar tasarlamış olsa bile tuvalet terliği tuvalet terliğidir bence.

the king of Haute Couture is Zuhair Murad /Haute Couture'ün kralı Zuhair Murad


I know I said for Elie Saab best designer for haute couture, I am sorry but at that time I forgot Zuhair Murad :). I don't know why Lebanese designers successful for Haute couture but I think Zuhair Murad is the king of it. For summer collection he used waist accessories which is reminding Rome flowers

Coffee break with my baby love/ Küçük aşkımla kahve molası



If you can not restrain a baby in house you have to move her out. Yesterday was a day like this.My best friend Mine's baby girl Belis didn't want to stay in house and we have to go out. We used this crayz times in a shopping mall and cafe. When she got tired and got sleep we went a cafe for coffee break. Silence and coffee are amazing :). At the end I think Belis did a favour for us because we spent a very nice day.

Elie Saab SS14 / İY


 


There is no need to say or write something for Elie Saab. In Paris Haute Couture Week he showed 2014 SS collection and again his designs are amazing. I think he is the best designer for haute couture.  As you know Elie Saab has his own style for  his designs and he keeps it everytime. In this collection again we see the beadings, flowers and tulles.

Makyaj çantamın sırları





Hepimiz makyaj konusunda bazı sırları vardır. Makyaj malzemeleri, markaları ve stilleri herkes için farklılık gösterir.Ancak bence makyajda en önemli olan şey, cildimiz için doğru, uygun, kaliteli  ve bildik iyi markaların ürünlerini seçmek. İkinci en önemli şey ise, aşırı makyajdan kaçınmak. Böylelikle her zaman doğal gözükebilirsiniz. Bugün sizlerle bazı makyaj  malzemelerim ve kullandığım markaları paylaşıyorum. Umarım makyaj malzemesi seçimlerinde size yardımcı olur.


Görüşmek üzere...











Foundation/ Fondoten: MAC liquid Face and Body Foundation No:C4
Powder/Pudra: MAC Bronzing Golden/ Bronz Golden
Eye Shadow/ Göz Farı: MAC, Chanel, Sephora
Blusher/ Allık: Chanel 30 Tweed Rose
Mascara/Rimel: Lancome Hypnose
Eye Cup/ Göz Kalemi: Lancome Raisin Noir Waterproof
Rouge/Ruj: Chanel- Rouge Allure 99, Rouge Hydrabase 76 and 164, Dior Addict 348, Estee Lauder Pure 341, Mac Cremesheen
Lipstick: MAC Cremesheen Call me Gorgeous, Victoria's Secret
Lip Pencil/ Dudak Kalemi: Sephora Royal Rose 15, Mac A22


quick combine / hızlı kombin



Last friday I have to go out quickly, I have no time to choose my dress carefully:). That's why,I woar the first thing I saw. And here you are the result.

2014 makyaj trendi turuncu dudaklar


Moda showları, defileler bize sadece o yılın moda olan kıyafetleri ,aksesuarlarını, vb. göstermiş olmuyor, aynı zamanda önümüzdeki sezonun makyaj trendlerini de görüyoruz. Bütün kış gördüğümüz güçlü kırmızı dudaklardan sonra, 2014 İlk bahar/Yaz moda showların da turuncu dudakları gördük. Turuncu makyaj baharın ruhuna çok uygun bir seçenek.

Sunny day in Jan. / Güneşli bir Ocak günü




Yesterday I met with my family. My brother came from Mersin for couple of days and we went Nişantaşı for lunch. I think the weather was the most hottest day in Jan., also it was ok for shopping :).  I chose for yesterday my horse print t-shirt which will be top trend for print fashion in 2014, and this is my first horse print thing. I combined it with leather pant, black blazer and animal print coat.

Atlar 2014 de dört nala / Year of the horses 2014



Moda dünyasına birkaç sezondur damgası vuran baskılar önümüzdeki sezonlarda da trend olacak. Kuru kafa, göz, hayvan baskılarından sonra 2014 de moda olacak baskı objeside belirlendi. Şans ve bereketin simgesi olan atlar, özellikle kırmızı formu ile elbiselerden t-shirtlere, ayakkabılardan şallara, kolyelerden yüzüklere heryerde olacaklar. Şimdiden at baskılı ve figürlü parçalar edinmeye başlayın ve 2014 yazının en top trendini yakalamış olun...

el yapımı fincanlarda kahveye ne dersiniz???



Evlilik hazırlıkları yaparken günlerce hatta haftalarca orjinal el yapımı, vintage görünümlü, model ve renk olarak hepsi biribirinden farklı  kahve fincanları arayıp durmuştum. Hatta model olarak bile hepsi farklı olsun, sanki büyükannemden, halamdan, teyzemden, onların çeyizlerinden veya akrabalarından kalmış fincanları toplamışda bir takım oluşturmuşum izlenimi versin çok istemiştim. Ancak malesef ne istediğim kalitede ne de bu anlattığım özelliklerde parçaları toparlayamadım. Bulduklarım da gerçekten yıllar öncesinden kalmış, antika parçalardı ve çoook pahalılardı.
Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın evine davetliydik ve bize kahve ikram ettiği fincanları ile şekerliği tamda istediğim gibiydi. Arkadaşımın vasıtasıyla Sema Doğan'ın kendi ismini taşıyan markası ile tanışmış oldum.

Moschino'nun şahane çantaları / Moschino's amazing bags

 
 
İtalyan moda devi Moschino'nun kreatif direktörlüğüne Jeremy Scott'un gelmesi ile şahane tasarımlar görücüye çıkmaya başladı. Şubat 2014 de Milano moda haftasında sergilenecek olan koleksiyonun ilk arçaları Jeremy Scot'ın farkını ortaya koyuyor. Ben Channel ceketlerden ve deri montlardan esinlenerek hazırlanan çanta koleksiyonuna bayıldım.

Miley Cyrus 4 Marc Jacobs



Geçtiğimiz günlerde Miley Cyrus instagram hesabından bir fotoraf yayınlamıştı. Bu nedir acaba derken bomba patladı ve Marc Jacobs'ın 2014 İlk Bahar koleksiyonu kampanyası için Miley Cyrus ile anlaşmasının ilk meyveleri sosyal medyada dolaşmaya başladı. Bu iki çılgının birleşmesinden çok güzel şeyler çıkacağına, çok başarılı bir kampanya gerçekleştireceklerine eminim.

Pitti zamanı / It is Pitti time



Modanın başladığı şehir Floransa da , dünyanın en iyi erkek giyim fuarı Pitti yine kendinden söz ettiriyor. Bildiğiniz gibi Pitti de dünyanın en iyi erkek giyim firmaları koleksiyonları sergilerler ancak bu sadece bir fuar değildir. Erkeklerin tamamen egemen oldukları, kadın modasını  çok önemi olmadığı, biribrinden yakışıklı ve şık giyimli erkekleri birarada görebileceğinz bir seyir alanı demek daha doğru olur. 85. Pitti Uomo da yine yeniden markaların koleksiyonlarından çok gelen ziyaretçilerin kıyafetleri konuşulacak. Sokak daki manzaralara bakılırsa önümü deki kış da en çok neon renkler de

Prada SS2014



Moda dünyasına yön veren dev  marka Prada bikaç ay önce ilk bahar- yaz koleksiyonun defileler ile meraklılarına sunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de reklam kampanyalarını yayınladılar. Steve Meisel'in hazırlamış olduğu kampanya , koleksiyonu kapsayan renk kolajları, geometrik desenler, kadın silüetleri, uzun tozluk şeklindeki spor çorapları ile takım ruhunu ve birliği anlatmış, bence gayetde başarılı ve eğlenceli olmuş.

Sevgiler.


Best brand Prada which is collimator of the fashion world prefered their SS2014 Collection with fashion shows for their lover. They showed their advertisement campaign in the last previous days. The campaign

yılbaşı gecesi kombini / new year night combine



Yılbaşı gecesi herkesin evde yada dışarda bir programı vardı eminim. Hiçbirşey olmasa da o güne özel evde yapılan yemekler ve tv deki programlar bile yeter. Bizde o gece çok yakın arkadaşlarımızın evinde ufak bir parti düzenledik. Ufak derken gerçekten ufak 4 kişilik bir partiydi :). Şahane yemekler, içkiler, tombala ve müzik partinin ana temasıydı. Ev sahibinin bize hazırladığı isimli Nutella sepetinede bayıldım.
Bizim bu yılki yılbaşı partiminiz böyle sakin geçti, geçen seneki kostümlü partiden  sonra ara vermek lazımdı :), iyi de geldi. Sizin geceniz nasıl geçmiş olursa olsun, 2014 yılınız bol başarılı, sağlıklı, aşk dolu ve şıkır şıkır geçsin.

İyi seneler...

Sevgiler.

I am sure of that, you've got a program at the new year night. In any case,  amazing foods and tv programs can come more than enough. We organized a little party in our lovely friends house too. Little means, really little because we just 4 :). Party's main theme is, a feast for the gods, drinks, bingo and music.The basket, which was have the Nutella with our names,  LOVE IT.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...