trend çanları çalıyor: metalik form


Yazı çok sevsek bile zaman bizi dinlemiyor ve sonbahar yaklaşıyor.  Kışın habercisi sonbahar, soğukların nasıl olacağını anlattığı gibi melankolik hali ile moda dünyasının kış için hem yol göstericisi hem de ilhamı oluyor. Geçtiğimiz haftalar da hemen hemen her moda şehrinin moda haftaları  bu sonbahar ve kış aylarında neleri giyeceğimizi, hangi renklerin, kumaşların  moda olacağını, trend tarzları bizlere sundu.
Renkleri ve formları açısından en dikkat çeken trend metalik formlu kıyafetler oldu. Metalik deyinde akla gelen gümüş ve altın tonları bu renkte baskın olsa bile bu kış için bu form her renkte geçerli olacak. Nasıl mı? Parlak maviler, fuşyalar, yeşiller, morlar gibi aklınıza gelecek her rengin metalik formu kullanılmış. Tabi ki trendin ana taşlarını her zaman olduğu gibi gümüş ve altın tonları oluşturuyor. Materyal ve kumaş seçiminde de bu forma bağlı kalınarak farklı seçenekler sunulmuş, metalik renkli dokunmuş kumaşlardan olan parçalar yada pul, payetlerden oluşturulmuş kıyafetler gibi. Bu trendi sokağa uygulamakta en çok pul ve payetlere başvurulmuş, tabi günlük hayatımızda en azında Türkiye de bu payetli parçalara çok rastlayacağımızı sanmasam da bu kış parlak tonlardan kaçınmayın.
Bu trendin en çok kullanıldığı parçalara gelince, her şey... Özellikle ceket, tulum ve elbiselerde kullanılmış olsa bile pantolon ve eteklerde kullanılan metalik forma ben bayıldım. Bakalım bu sonbahar ve kışta nasıl kombinler yakalıycaz.

Sevgiler...





 












Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...