trend çanları çalıyor: file



Eskilerin modasının her geçen gün daha güçlenerek hayatımıza girdiği bir gerçek, trendleri 50'ler, 60'lar, 70'ler, 80'ler belirliyor artık. Bu moda karmaşasına bir yenisi daha eklendi, 80'lerin vazgeçilmezi file. Görüntüsüyle seksapaliteyi arttıran bu moda sokaklara çoktan inmiş durumda.
2014/2015 sonbahar-kış koleksiyonlarında file olmayan bir modacı yada marka görmedim henüz. Daha çok siyah ve beyaz renkte kullanılan fileler büyük kesimleri ile dikkat çekiyor. Bu kadar güçlü gelen bu trendi sokaklara daha nasıl daha yumuşatarak uygularım diyorsanız eğer işte size birkaç ip ucu.
Filenin ağırlıkla olarak kullanıldığı parçalar kalem etekler. Basic yada baskılı bir t-shirt, ayağınıza sneakers yada abartılı olmayan bir topuklu ile çok rahat günlük hayatta kullanılabilir hale getirirsiniz. Üst grup, yani t-shirt, gömlek, bluz veya ceketlerde bu detayı kullanıyorsanız aynı yumuşatmayı alt grupta yapmanız gerekir, dar paça bir jean, düz bir kalem etek yada şortlar ile süper bir görünüm yakalayabilirsiniz. 
Trendin en can alıcı parçası tabi ki file elbiseler. Can alıcı kombini ise, altına giyilen retro iç çamaşırı yada düz ve koyu renk tercih edilen büstiyerli kombinler. İddaalı olan bu kombin trendin hakkını fazlası ile veriyor ve çok da hoş gözüküyor. 












Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...