2014/15 sonbahar ve kışın renk trendleri

 
 
 
Bu sonbahar ve kış aylarında giyeceğimiz kıyafetlerin hangi renklerde olması gerektiğini merak ediyorsanız, bu yazı alışverişlerinizde size çok yardımcı olacak. Moda dünyasına yön veren Pantone View Colour Planner 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunun ana renklerini ve hikayelerini açıkladı. Bu kış renk modası geçtiğimiz senelerin aksine daha ağır başlı ve güçlü tonlara hakim. Kraliyet dönemlerini ve ihtişamını yansıtan bu tonlar moda sevenleri de bu ihtişama dahil etmek istiyor. İşte Pantone View gözünden bu senenin 7 ana renkleri ve renklerin kombinasyonları.
İlk palet güçlü turuncu, kahve kızıl, karamel, turkuaz, parıltılı kahveler ve kestane tonlarını içeriyor. Bu tonları tek tek yada bir arada karıştırarak kullanmak öneriliyor. Tabi bu kadar güçlü tonları tek olarak kullanacaksanız hafifletmek için yumuşak renkli aksesuarlar veya detaylar öneriliyor. Doğa tonları ile güçlü yeşil, leylak ve mor tonlarının bir arada olduğu r bu renk modası kışın soğuk baskınlığını, asillik ile kombinlemiş.
 
İlk palet esas bu senenin renkleri tabi hızlı tüketim çağı sadece bu renkler ile kalacak değil, bunları ana tema alacak olursak pastel tonlar hala yardımcı durumda çünkü kolay kolay kenara atılacak cinsten değiller. Pop kültürü ve 50ler, 60lar esintisiyle canlı ve biraz da neon renklerden de (özellikle aksesuarda) dolabınızda bulunmasında fayda var. Modacılar kış falan dinlemiyor artık renkler çoktan pop dünyasının kapılarını açıp kışı soğuğunu hafiflettiler bile.
 
 

 



 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...