trend çanları çalıyor: metalik form


Yazı çok sevsek bile zaman bizi dinlemiyor ve sonbahar yaklaşıyor.  Kışın habercisi sonbahar, soğukların nasıl olacağını anlattığı gibi melankolik hali ile moda dünyasının kış için hem yol göstericisi hem de ilhamı oluyor. Geçtiğimiz haftalar da hemen hemen her moda şehrinin moda haftaları  bu sonbahar ve kış aylarında neleri giyeceğimizi, hangi renklerin, kumaşların  moda olacağını, trend tarzları bizlere sundu.

trend çanları çalıyor: yıldız yağmuru




2014-2015 sonbahar-kış koleksiyonlarını moda haftalarında görücüye çıkmasıyla yeni bir trendle daha karşı karşıya kaldık. Birkaç senedir moda dünyasında oldukça sık kullanılan hayvan, kuru kafa ve çiçek baskıları önümüzdeki kış için yerlerini yıldız desenine bırakmış görünüyor.

2014/2015 Chanel Couture spor ayakkabıları


Chanel Couture ekipleri kış için oldukça renkli ve geniş yelpazeli bir sneakers koleksiyonu hazırlamışlar. Chanel ile özdeşmiş kumaşlar ile renk kolajları, farklı materyallerin bir arada kullanıldığı modeller ve dize kadar uzun spor ayakkabı görünümlü çizmeleri dikkat çekiyor.

trend çanları çalıyor: açık omuzlar


Yaz aylarında daha çok öne çıkan açık omuzlar bu yazında trendlerinin arasında. Oldukça sexy, bir o kadar da masum bir görüntü veren bu dekolte özellikle de geniş ve güzel omuzla hanımların gözdesi. Açık yada kayık yakalı bluzlar danteller ve ipek kumaşlar ile güçlendirilmiş.

en güzel gelin ve damat


Dile kolay tam 13 yıl, bu günleri görebilmek için koskoca 13 yıl... Kimse beklemez, bu kadar uzun kimse aşık kalamaz derdim bu en yakın iki arkadaşımı bilmesem. Merve ile orta okuldan, Baturay ile liseden arkadaşım hatta üçümüz lisede aynı sınıftaydık, zaten aşkları da o sıralarda başladı ve çooook uzun, hem güzel hemde sınavlı zamanlardan geçtiler.

trend çanları çalıyor: file



Eskilerin modasının her geçen gün daha güçlenerek hayatımıza girdiği bir gerçek, trendleri 50'ler, 60'lar, 70'ler, 80'ler belirliyor artık. Bu moda karmaşasına bir yenisi daha eklendi, 80'lerin vazgeçilmezi file. Görüntüsüyle seksapaliteyi arttıran bu moda sokaklara çoktan inmiş durumda.

Cara Delevinge Top Shop 14/15 Sonbahar/Kıs Kampanyası


Kate Moss'un velihatı olarak gösterilen 21 yaşındaki İngiliz model Cara Delevinge 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunda Top Shop un marka yüzü oldu. Firmanın ilk solo kampanyasında yer alan ünlü manken Top Shop ruhunu tek başına çok iyi yansıtmışa benziyor.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...