davetler icin midi etekler





Havalar hala çok soğuk olsa bile baharın ilk günlerine girmiş bulunuyoruz. Bahar ve yaz aylarının yaklaşmasıyla düğünler, davetler, balolar ve mezuniyetler geliyor demektir. Davet tarihleri hemen hemen belirlenmiş ve giycem soruları uçuşmaya başlamıştır. Mini elbiseler, uzun elbiseler, sırt veya bacak dekolteli elbiseler, tulumlar bir sürü alternatif var.
Çok alternatif olsa bile klasik kıyafetlerden biraz olsun sıkıldıysanız geçtiğimiz seneden beri hayatımız da olan midi etekleri listelerinizin baş sıralarına koyun derim. İsterseniz spor şıklığı, isterseniz de abiye görüntüsünü bu şahane eteklerle yakalaya bilirsiniz. Tafta veya saten kumaşlı bir midi eteği güzel bir tam bustiyer, yarım bustiyer veya ipek bluzlar ile kombinleye bilirsiniz. Bu eteklerin çiçekli formları da çok şık duruyor bence, ben her formuna hayranım bu eteklerin. Kombinlemesi de bu kadar kolay olunca üzerine şık ve farklı olmamızı sağlayacak bir seçenek bilmiyorum.
Günlük kullanımlarda da denim gömlekler, ince trikolar, baskılı t-shirtler,  bluzlar kısacası herşey ile kombin yapabilirsiniz. Spor ayakkabıyla da, şık bir stiletto ile de süper durabiliyor. Bahar ayların da üzerinize birde deri ceket aldınızmı şıklığınıza şıklık katacağınızdan eminim.
Ben ilk davet de bu eteklerden bir tane giyicem ve sizlerin de yorumlarınz alıcam. Bakarsınız size süprizlerim bile olabilir...

















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...