davetler icin midi etekler





Havalar hala çok soğuk olsa bile baharın ilk günlerine girmiş bulunuyoruz. Bahar ve yaz aylarının yaklaşmasıyla düğünler, davetler, balolar ve mezuniyetler geliyor demektir. Davet tarihleri hemen hemen belirlenmiş ve giycem soruları uçuşmaya başlamıştır. Mini elbiseler, uzun elbiseler, sırt veya bacak dekolteli elbiseler, tulumlar bir sürü alternatif var.

Zara SS14 Campaign / Zara İY14





trend pileli etekler




2014 İlk Bahar Yaz defilelerinde en çok karşımıza çıkan modellerin başında gelen pileli eteklerdi. Uzun, kısa, geniş yada sık pileli bir çok formu bulunuyor. Hemen hemen bütün tasarımcıların, büyük markaların koleksiyonlarında da var.

olivia palermo's style



She is not a designer, not a model but she is a real new icon for fashion world. There is no one else who I love her style in fashion world. I call her snow white because her style is too soft and romantic. There are a lot of reason for me to love her style but most important one is pencil skirts, she loves pencil skirt like me. She mix and combine the different patterns very successfully. She loves to wear peep toe even winter, choose very beautiful and qualified coats.

Milanodan Sokak Stilleri


instagram hesabimdan günün gelinleri


As you know I share bride's photos everyday from my instagram account kizillötesi as bride of the day. After this dat, I decided  to share it with you from here but not day by day, I will share it weekly. I hope those posts will be inspire for brides to choose their wedding gowns.

bugünden hızlıca kızıllötesi stili


Bugün kadife pantalonumu ve çizgili gömleğimi giydim. Saçlarımı yarım topladım ve çok sevdim. Kıyafetimi Jabotters stiltto ve leopar montum ile kombinledim. Bugünlerde vazgeçemediğim kırmızı Chanel rujumuda sürdüm. Çok acelemin olduğu birgün olduğundan bol bol selfie fotolarımı görüyorsunuz. Mutlu cumalar...







Zara Shirt and Coat / Mango Velvet Pant / Jabotters Stiletto / Marc by Marc Jacobs Sunnies

Zara Gömlek ve Mont / Jabotters Stiletto / Marc by Marc jacobs Gözlük

kuzunun nişanı





Bu geç postum için özür diliyorum ancak geçtiğimiz hafta benim için çok koşuşturmalı bir hafta idi. Geçen cumartesi gecesi en yakın arkadaşım Gülfem'in nişan töreni vardı.

Aşk masası






Geçen cuma akşamı aşk heryerdeydi. Kimileri akşam yemeği için dışarı çıktı, kimler bir gece klübüne kimileride bir otel de geçirdi, bazıları da aşk saatlerini bizim gibi evde geçirmek istedi. Evimi romantik bir ortam haline getirmem gerekiyordu ve işe siyah-beyaz ve kırmızıdan oluşan masamı hazırlamakla başladım ve tabiki çok lezzetli bir menü.

Street style from NY Fashion Week / NY Moda haftasindan Sokak stiller



Street style is much more worrying than designer's new season collections at fashion weeks. All the bloggers from New York shared lots of photos from the guest of shows and fashion lovers try to make the best and different combine to feel beautiful and remarkable. There was 2 eye catchers things. One of them was pink, this was the most popular colour we saw from coats to shoes.

denim on denim





Last sunday was our family day, we met with our family at a  fish restaurant  in Balat. Balat is a very old place in İstanbul and very sophistical. When you come İstanbul should see this place. For my family  time I chose to wear  denim on denim and leopard shoes.

nişan törenin de bir yılan




Cumartesi akşamı yakın arkadaşlarımızın nişan davetindeydik. Çok güzel ve eğlenceli bir nişan töreniydi. Arkadaşlarım Tolga ve Sevgiyi tekrardan tebrik ediyorum.

işde spor ayakkabı



Her zaman spor ayakkabı giymeye bayılıyorum ancak geçen seneye kadar iş de giymeği pek tercih etmezdik.  Çalışan bay ve bayanların stilleri herşey de oluğu gibi değişmeye başladı, artık ne istersek onu giyebiliyor hale geldik.

Ikea modu



Biri bana İkea'ya gidelim dediğimde benim modum aynı fotoraf daki gibi oluyor. Dün de Ikea'ya gittim ve birşey almamak ve para harcamamak için kendimi çok zor tuttum. Sadece büyük bir kütüphane, yastık ve yastık kılıfları, mumlar, ev aksesuarları, lamba, çiçek ve fazlasını aldım. Birşey almamaya dayanamadım. Ikeanın kendime ve cüzdanıma bir bela olduğunuız farkındayım ama bütün bunlar dışın da çok da mutluymmm. :):)






Massimo Dutti Denim
Zara Shirt and T-shirt / Gömlek ve t-shirt
New Balance 990 Sneakers

bir bayan için tek bir çanta yeterli değildir


Makyaj malzemesi, cüzdan, ayna, tarak, ruj, saç tokası, oje, cımbız, anahtar, şarj aleti, cep telefonu, aksesuar, kitap ve daha fazlası, bir erkek bunu tahmin edemeye bilir ancak bunların hepsi bir bayanın çantasında aynı anda bulunanlar.

daima beyaz gömlek






Beyaz gömlek her zaman kurtarıcıdır bilirsiniz. Bir bayanın  dolabında min. 2 stil gömleği olmalıdır. Ben geniş yakalı ve bol kesimli gömleklere bayılıyorum çünkü dar kesimliler benim için çok iş stili.:) Size yeni bir haber verme istiyorum, geçen hafta bu gördüğünüz bayıldığım leopar desenli stilettoları aldım.

Valentine's day ideas / Sevgililer günü tavsiyeleri



I know it's hard to choose a valentine's day gift but there is a lot of alternatives, just thing, which one is ok for your valentine, I am sure you will find the perfect one. Gift is not an important step for me for this day,  except ambience, romantic surprises, flowers and red things. I want to tell you some ideas for arrange a romantic valentine's day. The best way is a place where you be alone together but make it better don't forget these ideas.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...