gelin saç aksesuarları / bride's hair accessories




Saç gelinlikten sonra en önemli şeydir bir gelin için, bütün akşam düzgün duran, istediğimiz modelin uygulandığı, kendimizi hem rahat hemde güzel hissettiren saçlar candır. Son yıllarda gelin başı denilen farklı saç taramalarına alternatifler çoğaldı. En güzel ve romantik gözüken trend de saç aksesuarları. Kır çiçekleri, yapma çiçekler, tokalar, alın bantları, saç bantları, ucu süslü tel tokalar ve birçok alternatif daha. Ben bu modaya bayılıyorum, gelini çok daha romantik ve doğal gösterdiklerini düşünüyorum, aynı zamanda çokda şık duruyor.
Kendi düğünümde bende saçımın sağ tarafına büyükce bir çiçek takmıştım, kır düğünüde yaptığımız için hem konseptte çok uydu, hemde kendimi daha doğal hissetmemi sağladı.
Bu akımın içinden en top trend olan ise Muhteşem Yüzyılın aksesuarları ile hayatımıza giren alından başın arkasına doğru giden veya alın ortasından geçen saç aksesuarları. Taş ve boncuklarla süslenenler şahane.
Evlenecek olan bayanlara mutlaka ve mutlaka bu saç aksesuarlarından kendilerine en çok yakıştırdıklarını ve beğendiklerini kullanmaları öneririm. Pişman olmazsınız.

Sevgiler...



























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...