bir nişantaşı akşamı daha





Dün akşamda çok sevdiğim bir arkadaşım ile Nişantaşı sokaklarındaydık. Çok kalabalık olmaz diye hafta içi gidelim dedik ancak bu fikir Nişantaşına ayak basmamızla uçup gitti.Kalabalığa inanamazsınız, değil yemek yemeğe, birşeyler içmeye, hatta sokakta yürümeye yer yok.

gelin saç aksesuarları / bride's hair accessories




Saç gelinlikten sonra en önemli şeydir bir gelin için, bütün akşam düzgün duran, istediğimiz modelin uygulandığı, kendimizi hem rahat hemde güzel hissettiren saçlar candır. Son yıllarda gelin başı denilen farklı saç taramalarına alternatifler çoğaldı. En güzel ve romantik gözüken trend de saç aksesuarları. Kır çiçekleri, yapma çiçekler, tokalar, alın bantları, saç bantları, ucu süslü tel tokalar ve birçok alternatif daha. Ben bu modaya bayılıyorum, gelini çok daha romantik ve doğal gösterdiklerini düşünüyorum, aynı zamanda çokda şık duruyor.

İskoç kızı



Geçen akşam bence Aralık ayında gidilmesi, görülmesi gereken en önemli semt olan Nişantaşındaydım. Bu yıl  A46 Organizasyon'un süslediği sokaklar ışıl ışıl olmuş, Abdi İpekçi sokak baştan aşağı, ışık tüpü gibi gözüken, içinde iyi dileklerin yazılı olduğu bir  geçid gibi süslenmiş.   Nişantaşını gezerken çocuk gibi neşeyle doldum, nereye baksanız bir şey var, çok eğlenceli.

yeni yıl ev partisi önerileri



Yeni yıla evde arkadaşları ile parti düzenlemek isteyenlere birkaç önerim olacak. Eğlencenin ana tema olmasına rağmen davetlilerinize hazırlayacağınız şahane sofralar ve ev dekoru çok kalabalık ortamlarda zor olan kaynaşmayı kolay hale getirecek ve geceye yumuşak geçişler ile başlamış olacaksınız.
Evinizin dekorasyonu ile masa düzeniniz birbirlerini tamamlayan parçalar ile gerçekleştirirseniz evin tamamen eğlence mekanı haline getirebilirsiniz. Masanıza koyacağınız maskeler, Noel Baba objeleri, küçük oyuncaklar, balonlar, masanızın üzerinden sarkıta bileceğiniz fenerler gibi dekoratif parçalar ile hem davetlilerinizin partiye ısınmalarını hemde parti havasına iyice girmelerini sağlayacaktır.

yılbaşı mekan önerileri


Yeni yıla evinizde tombala oynayıp, hindi yiyerek geçirmek veya home party konsepti ile eğlenmek yerine  bir mekanda, romantik bir yemek  yiyebileceğiniz bir restorant veya hem yemeğinizi yiyebileceğiniz hemde eğlencesi bol bir gece  kulübünde geçirmek istiyorsanız size birkaç önerim olacak. Çok kalabalık olan ortamlar yılbaşı akşamlarında çokda zevkli olmuyor malesef, bu sebeple butik mekanlar sevdikleriniz ile daha iyi vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Hadi gelin mekanların keşfine çıkalım...

unutulmayacak bir yeni yıl hediyesi


Malum Aralık ayında olunca konu dönüp dolaşıp yeni yıl etkinliklerine ve hediyelere geliyor. İşte size super bir hediye seçeneği daha. Sevdiklerinizle güzel bir gün geçirip, hiç tatmadığınız duyguların tadına bakıp, yeni birşeyler öğreneceğiniz, Cam Ocağı Vakfının Yeni yıl şenliği. Şenlik 15 Aralık Pazar günü. Şenlik kapsamında orjinal hediyelikleri bulma fırsatı, Cam ocağı'ndan özel indirimler, Çocuklara cam boncuk atölyesi, gün boyu süren cam gösterileri, sıcak camda top üfleme, füzyon cam panı yapma fırsatı ve çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
Hem çok farklı bir gün geçirip hemde camdan kendi objenizi yapma fırsatı sunan bu etkinlik kaçmaz bence.
Cam ocağı vakfı aynı zamanda ayın belirli günlerinde değişik eğitim programları ile workshoplar düzenliyor. Bu sanata ilgi duyanlar veya kendinizin yapmış olduğu cam objeleri evinizin bir köşesine koymak veya sevdiklerinize hediye etmek isterseniz internet sitesinden etkinlikleri takip edebilirsiniz.

http://www.camocagi.org


modaya mermer etkisi



En son trend banyolardan kıyafetlerimize sıçramış durumda. Türkiye de yeni yeni etkisini gösteren mermer efektli kıyafetler yurt dışında en çok beğenilen trendler arasında. Siyah, beyaz, gri renklerinin çoğunlukta olmasına rağmen, 2014 yaz koleksiyonları için renkli mermer efekti parçaları bol bol görüceğiz gibi. Kıyafetlerimize değişik bir hareket veren bu akımı kombinlemek de oldukça kolay.

adidas by Stella McCartney ss14



Adidas 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için Stella McCartney'in tasarımlarını yaptığı bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun teması doğa içinde spor olsada salon sporları içinde oldukça geniş bir model seçeneği var. Spor yaparken şık olmak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir koleksiyon.

Erkekeler için yeni yıl hediye önerileri



Erkeklere hediye seçmek ne kadar zordur iyi bilirim, biz bayanlar günler öncesinden düşünmeye başlarız, ne alsam, nasıl bişey alsam diye. Bu konu içinden çıkamadığımız, danışılmadık arkadaş bırakılmayan, mağaza mağaza dolaşılınan bir durum haline gelir malesef. Ancakkkk aslında olay çok basit, yani basit düşünmek lazım, erkekler öyle bizler gibi düşünen varlıklar değiller ne alırsak alalım onların hobilerine uygun değilse hediye işte der geçerler, markası, fiyatı önemli değil. işte bu sebepten bu yeni yıl hediye fikirleri için değişik, erkeklerin çocuk ruhlarını okşayacak hediye listesi hazırladım.Buyrun bakalım...

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...