victoria's secret fashion show 2013- melekler geçiti



Hepimizin merkala beklediği, yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi, iç çamaşırının idolü Victoria's Secret'ın gelenekselleşen defilesi dün yine bomba bir dekorasyon ile gerçekleşti. Dakikası dakikasına teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanarak anlık görüntülere ulaşmaya çalıştım, bildiğiniz merak basıyor insanı birde orda olmayı düşünemiyorum.

Mankenlerin güzelliğinemi, çamaşırların şahane olmasınamı, yoksa show'a mı bakıcam şaşırdım. Melekler her zaman olduğu gibi müthişti, o kanatlardaki sanat anlatılabilecek birşey değil, VS ekibi her sene bir sanat eseri çıkarıyorlar bence üzerinde çok düşünülüp, çalışılmış olduğu çok belli. Bizede bu sanata karşılık taktir etmek, seyir zevkimizi arttırdıkları için teşekkür etmek kalıyor.
Bu sene ki temaların en baskı olanı Karlar Kraliçesiydi. Beyazın asilliğini ve gücünü anlatmayı çok iyi başarmışlar. Gelin çamaşırı olarak da kullanılabilecek modeller hem çok amaçlı hemde süper. Hele o beyaz gece elbisesi gibi duran modeller efsana. Resimler sizin için hazır baylar bayanlar iyi seyirler...
































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...