yeni yıl hediye listesi 1



Yeni yıl yaklaşıyor, biliyorum herkese hediye telaşı düştü bile. Ne alıcam, nerden alıcam, aldığımı beğenicekmi, hesaplı ve güzel hediyeleri nereden bulucam soruları kafanızda uçuşup duruyor.İşte tam bu yüzden işinizi biraz olsun kolaylaştırmak için, bana alınsa çok sevineceğim, kışın trendlerindende bulunan hediye listesi hazırladım.

trend kaz ayağı deseni



Benim için annemin bayıldığım, 5-6 yaşlarımdayken sürekli giymek istediğim, özendiğim şortunun ve eteğinin desenidir kaz ayağı. Şortu giyip üstüne fuşya veya turuncu ipek gömlekler giyerdi hatun, dikkatinizi çekerim bahsettiğim 1989-1990 senesi, Çiçicim modayı o zamandan çözmüş, tarz sahibi bir  güzelliktir. Neyse sözü fazla uzattım, size dolandıra dolandıra yeni trendden bahsetmek çalışıyorum. Bu yıl hayatımıza tekrardan Salvatore Ferragamo tarafından sokulan bu desen başını alıp giymiş durumda.

yağmurlu güne özel



Bu kadar yağmur yağarken bize giyilecek ondan başka birşey kalmıyor malesef. Neyden söz ettiğimi anlıyorsunuzdur, tabiki yağmur çizmeleri. Renkleri ve model seçenekleri ile karanlık yağmurlu günlerimizi neşelendiren, aynı zamanda da bizi yağmurun gereksiz yarattığı paça ıslaklıklarından ve ne giycem derdinden kurtaran yüzyılın icadı bu botlar.

cowboy style




Arkadaş gezmesine diye evden çıkıp kapı kapı gezdiğim gidilmedik yer bırakmadık bir günden daha. Artık kendimi bildiğimden evden çıkmama sebep olan programıma göre giyinemez oldum.

kızıll kombin; kremit renkli kazak






Dün aile ziyaretindeydim, ancak havanın şahaneliğinden eve dönesim hiç gelmedi ve tüm gün program yapar haldeydim. Çiçi ve Seferofla(annem ve babam) kahveli, sohpetli saatlerimizden sonra arkadaşlarla program yapıcaktım ve bu yüzden gün boyu beni rahat ettirecek parçaları seçtim.

Channel den bir efsane daha; Chain Boots



 Chloe'nin renkli botlarından sonra bot koleksiyonumuzda demir taşı olacak bir botda Channel den geldi. Zincirin ve ruganın bir arada kullanıldığı, maskulen görüntüsünün altında küçük topuk barındıran, dekolteli bir bot. Ben bayıldımmmmmmmmm.

karlar kraliçesi şehre indi



Gerçektende söylediğim gibi, bu kış sokaklarda karlar kraliçesini aratmayan manzaralarla karşı karşıya kalıcaz haberinizi olsun. 2013/2014 kışının en top trendlerinden birtanesi de beyaz üstüne beyaz kombinler, hatta baştan aşağı beyaz kombinler...

victoria's secret fashion show 2013- melekler geçiti



Hepimizin merkala beklediği, yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi, iç çamaşırının idolü Victoria's Secret'ın gelenekselleşen defilesi dün yine bomba bir dekorasyon ile gerçekleşti. Dakikası dakikasına teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanarak anlık görüntülere ulaşmaya çalıştım, bildiğiniz merak basıyor insanı birde orda olmayı düşünemiyorum.

gelin dediğinin için dışı güzel olur



Gelin denince akla ilk gelen gelinlik biliyorum ancak bir gelinin baştan aşağı güzel olmasına sağlayan şey sadece gelinliği değildir. Saçı, makyajı, bakımı, duvağı, papuçları, çiçeği ve içini dışına yansıtma gücü vericek olan iç çamaşırı. Bir gelinin gelinlik üzerinden çıktığında da gelinlikli kadar güzel gözükmesi çok önemli bence.

Contemporary Istanbul



Süper bir Contemporary sergisi geldi geçti. Gidenler bilirler birçok kişide serginin etkisi hala geçmemiştir. Mizahi tarafı bu kadar kuvvetli bir sergi görmemiştim daha önce. Resim, fotoraf, heykel ve objelerin hatta robotların bile sergilendiği bir yer düşünün. Müthiş bir deneyimdi. Türk sanatçıların ağarlıkta olması, benim en çok beğendiğim eserlerin altında hep Türk isimlerin yazması ayrı bir gurur kaynağı.

Smokin Ceketer




Smokin denince akla damatlar ve damatlık geliyor biliyorum ancak bu smokinler başka smokin. Bayanların birkaç sezondur vazgeçemedikleri parça haline gelen Blazer Ceketlerin revize edilmiş halleri de denilebilir. Şal yaka ve uzun formları ile bu kışın must have'leri arasında yerini almaya hakkı var. 

maskulen feminenlik...



Geçen günki yazım da şık kış babetlerinden ve rahatlıklarından bahsetmiştim. Bugün ise babetlerin bir gömlek üstü, maskulen görüntüsünün altın da yüksek tabanları ile feminenliği çağrıştıran yeni nesil Ozford ayakkabılardan bahsetmek hatta tavsiye etmek istiyorum. Kış günlerin de topuklu ayakkabının rahatsızlığını yaşamayıp aynı zamanda şık olmak istediğiniz çok olmuştur.

isabel marant for h&m, 14 Kasım'a hazır mısınız?



H&M bu sezon  müthiş bir tasarımıcı olan Isabel Marant ile koleksiyon hazırlaması için anlaşma sağlamıştı. Koleksiyonun parçaları görücüye çıktı yakın zamanlarda, desenlerin, deri parçaların ağırlıkta olduğu bir koleksiyon olmuş. H&M'in konuk tasarımcısı olmasıyla bir ilk yaşanıyor, kadınlar ile birlikte erkekler ve gençler de Isabel Marant'ın parizyen, şık ve rahat tarzından yararlanabilecekler.

kışın da babet giyilir...





Kış geldi diye o kadar üzülüp, ağlanan vahlanan ben bu aylarda da  Avrupa daki gibi ince, hafif kıyafet ve aksesuarlar mağazalar da yerlerini alınca o bunalımdan biraz olsun çıkıyorum. Kalın, hantal botları da fazla sevdiğim söylenemez, özellikler de ofis ortamında dışarda donup büzüşen ayaklarımız sıcağa gelince o kalın botların içinde pişmiyomu...

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...