Kış Gelmeden Yazı Merak Edenlere NYFW/2014











Henüz daha kış'a hazır değilken tasarımcılar önümüzdeki ilk bahar koleksiyonları Mercedes Benz NYFW ile sergilemeye başladılar. Moda dünyasının duayenleri bir bir koleksiyonlarını görücüye çıkarttıkları bu moda haftasın da benim de gözüme takılan birçok detay oldu tabi. Takip ettiğim markaların defileleri sonucunda önümüzdeki yaz ile ilgili olarak detaylar ve çarpıcı renkler şekillenmeye başladı. Gelin isterseniz kısaca bir göz atalım...



İlk olarak size şunu söyleyebilirim ki önümüzdeki İlk Bahar ve Yaz aylarında geçtiğimiz yaz olduğu gibi desenler, renk kolajları, pastel tonlar, geometrik ve çiçekli desenler çok moda. Bunlara ek olarak siyah ve beyazın bir arada kullanıldığı parçaları ve kombinleri çok sık göreceğiz. 50'ler ve 60'lardan gelen feminen görüntü çeşit çeşit etek modelleri, beli öne çıkartan modeller ve kemerler ile üstüne basa basa devam etmekte. Etek önümüzdeki yazda oldukça baskın durumda, mini, kalem, pileli, uzun. Eteğin her formu mevcut. Mini sevenler için benim Victoria Beckham modeli olarak adlandırdığım mini ancak etek ucu volenli modeller çok şık duruyor bayanlar. Kalem etek formundada önden açılan yırtmaçlar çok rövaşta.
Bütün bu feminenliğin için de Punky ruhundan da bazı modacılar vazgeçmiş durumda değil.
Aksesuar olarak da en dikkat çeken detay büyük görünümlü çantaların kol altında tutuluş şekli bence. Artık dirseğe çanta takma geç kalınmış olsada hakkı ile OUT.



VICTORIA BECKHAM SPRING 2014


DKNY SPRING 2014


MARC BY MARC JACOBS SPRING 2014


MICHAEL KORS SPRING 2014




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...