Bacakların şenleneceği mevsim geliyor...



Yazın güzel bacakların boy gösterdiği sokaklar kış geldi diye paltoların arasına saklanan bacaklara maruz kalmak zorunda değil. Bu kış için de markalar şahane çoraplar hazırlamışlar hanımlar, bacaklarınızı çıplak tenle değil güzel motifler ve desenlerle sergileyeceğiz bu sefer.

Colayı sevmem şişesine bayılırım...


Colayı çok seveniniz var biliyorum ancak ben kendisinden hiç hoşlanmayan hatta içecek olarak evine bile sokmayı tercih etmeyen cinslerdenim. Colayı bu kadar sevmememe rağmen kadın vücudunu yansıtan küçük şişelerine bayılıyorum. Sırf şişesi için aldığım mutfak masamın üzerinde dekoratif duran colalarım hep vardı, bu şişe sevgimi geçtiğimiz günlerde evimde verdiğim bir davette masa süsü olarak kullanmaya karar verdim ve

2013 Emmy Awards



Bir Emmy ödül töreni daha gerçekleşti. Bizlerin ödül töreninin anlamından, ödül alanlardan çok ünlülerin ne giydiklerini merak ettiğimiz ortada. Kırmızı halıya baktığım da değişik kesimli elbiselerden çok renkler ön plana çıkmış durum da. Bu senenin modası olan mürdüm tonlarını birçok ünlü tercih etmiş, bunun yanı sıra pudra tonlarıda oldukça dikkat çekiyordu.

Parfüm dediğin isimle eş anlamlı olmalı...




Hanımlardan beylere, küçükten büyüğe, her yaştan ve cinsiyetten herkesin kullandığı şeydir parfüm. Kimi çiçekli, kimi baharatlı kokuları sever ancak illa kendine yakın hissettiği bir çeşit vardır. Sevdiğim birsürü parfüm var açıkçası ancak benim en çok hoşuma giden şey bir parfüm ile tanınmak. Buşra dendimi burun'a bir koku gelmeli kesinlikle, o yüzden de zaman zaman farklılık olsun diye kullandığım parfümlerim olsada vazgeçilmezim hep aynı son bikaç senedir.

Aloe Vera Mucizesi



Bugün sizlere birkaç yıldır nemlendirici ve sıkılaştırıcı olarak kullandığım Aloe Vera bitkisinden bahsetmek istiyorum. Kaktüs görüntüsü kendisine çok sevimli bir görünüm vermesede içindeki jel kıvamındaki özü mucizeler mucizesi. Aktarlarda veya bazı kozmetik markalarında bu bitkinin ürünlerinin rahatlıkla bulabilirsiniz ancaaaakk ben size en doğal yolu olan kendi yetiştirdiğiniz Aloe Veranızı kullanmanızı öneririm. Seralardan veya bitki satan yerlerden saksıda yetiştirilmişini  alıp evde rahatlıkla çoğalta bilirsiniz. Kaktüsgillerden olduğundan fazla su istemez ve bakımı çok kolaydır.

Gri hiç bu kadar kararlı olmamıştı...
















Gri hep soğuğu, arada kalmışlığı, kararsızlığı çağrıştırmıştır. Ancak önümüzde ki kış için bu hiçde öyle olmayacak. Ara bir ton olmasına rağmen çok sağlam ve baskın halleri ile kış kombinlerimizde fazlasıyla yer alacak hanımlar. İster baştan aşağı grinin tonları ile, ister patlak renkli parçalar ile kombinleyin her haliyle kararlı bir şıklık yakalayacağınız kesin. Modacılar herşeyin trend olduğu kış aylarında gri ve tonlarını koleksiyonlarında bolca yer vermiş durumdalar.

2014 Kışının Saç Trendleri



Bugün ki yazımda sizlere kış saç modası hakkında ufak bilgiler vermek istiyorum. Bu yıl oldukça moda olan özensiz görünümden saçlarda payını almış durumda hanımlar. Renkler de öyle fazla değişiklikler olmasa da kesimlerde belirgin hatlar moda. Balyajlı doğal toprak tonları kışa renk konusunda damgasını vuruyor.
Saç kesimi konusunda bu kış cesur bayanlar kimlermiş görücez. Kısacık, erkek stili kesimler, keskin katlar sıkça raslanacak modeller.

Bir Bebek Şenliği daha geldi geçti


Herkese merhaba,
Birkaç gündür yeni post yayınlayamadım ancak geçerli sebeplerim vardı. Bildiğiniz gibi Kızıllötesi olarak bu yıl ki Bebek Şenliğine katıldık. Sezon sonu olmasından dolayı çok avantajlı fiyatlar ile sizlere ulaştık ve çok şahane bir şenlik geldi geçti.  Birçok takipçimle şenlikte buluştuk, onlar arayıp standımızı bulmuşar ve benimle tanışmak, ürünleri canlı görebilmek adına standımıza uğradılar. Buradan onlara birkez daha teşekkür ediyorum, benim için bir zevkti.

Kış Gelmeden Yazı Merak Edenlere NYFW/2014











Henüz daha kış'a hazır değilken tasarımcılar önümüzdeki ilk bahar koleksiyonları Mercedes Benz NYFW ile sergilemeye başladılar. Moda dünyasının duayenleri bir bir koleksiyonlarını görücüye çıkarttıkları bu moda haftasın da benim de gözüme takılan birçok detay oldu tabi. Takip ettiğim markaların defileleri sonucunda önümüzdeki yaz ile ilgili olarak detaylar ve çarpıcı renkler şekillenmeye başladı. Gelin isterseniz kısaca bir göz atalım...

Yeni Şapolar


Herkese merhaba. Hem spor hemde şık görünmek isteyenler için özel olarak tasarlanan yeni şapkalarhuzurlarınızda. Bilgi ve siparişleriniz için kizillotesi@gmail.com adrersinde mail atabilirsiniz.






Mutlu Çiftleri nişanladık :)


Nişan'a gider halime hoşgeldinizz... Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim arkadaşlarımın nişanları vardı. Nişanda giydiklerimi biraz rötarlı olarak sizlerle paylaşıyorum. Nişanlı kuzular Eniseyle Mehmet'e de mutluluklar diliyorummmm.

Derindir Mavi




Hep erkek rengi olarak bilindi, erkekler sahiplendi.Yeni doğan erkek bebeklerin odalarından kıyafetlerine maviye bürünmesi ile başlıyordu erkek egemen renk olması. Biz bayanlar bu geleneklerden uzunca bir süre uzak durduk maviden ancak o kadar güzel bir renk ki mavi. Dinginliği, derinliği, denizi, huzuru, gücü, hem fikirliliği aynı çatı altında toplamış bir renk. Farklı tonları ile artık bayanların dolaplarında da yerini aldı. İster maskulen bir görünüm için istersenizde güçlü bir feminen yaratmak için bu şahane rengin tonlarını rahatlıkla kullanabiliyor hale geldik.

Gözü Üstümüzde...



Baskıda ve desende son 2 sezondur çığır açıldı. Hayvan baskıları, desenleri, çiçek baskıları, orman ve Hawai desenleri gibi herşeyin baskısı kıyafetlere uyarlanmış durumda. Son olarak da Kenzo'nun hayatımıza soktuğu göz desenleri karşımızda. Üzerinde kocaman göz baskısı olan sweatler, minik gözlerle kaplı elbiseler, pantalonlar çok moda. Bu  trend özellikle Amerika da uzun zamandır nazar boncuklu takılarla mevcut durumda,

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...