PUNK FOREVER

Çok sevgili modacıların geçtiğimiz 3 sezondur zımba ve deri detaylarla yavaş yavaş ruhumuza girmeleri ile  asıl niyetlerinin Punk'ı geri getirmek olduğunu anlamalıydık :). 2013-2014 sonbahar-Kış koleksiyonları ile bolca karşımıza çıkacak olan bu akımın modası asi ruhlular için bulunmaz nimet. 
Prog Rock ve Heavy metal!e karşı isyankar bir hareket olarak ortaya çıkan Punk kültürü, cesur yürekli moda severleri sokaklara çağırıyor.Rengarenk boyalı hatta havaya dikilmiş saçlar, abartılı gümüş ve siyah renklerde takılar, zincirli botlar, t-shirt üstüne zımbalı yelekler, yırtık çoraplar, deri herşey ve göz bölgesi koyu renklerle gölgelenmiş asi makyajlar. Koleksiyonlar sadece Punk barındırmıyor tabiki, günümüze entegre edilmiş, soft renkler ile kombinlenmiş parçalarla daha yumuşatılmış bir akım karşımızda. 



Bu akımı beğenen ve birkaç parça koleksiyonuna katmak isteyenler mutlaka deri ceket, pantalon, zımbalı botlar, püsküllü cekeler, tüylü saç aksesuarları, bakılı t-shirler, zımba detaylı sweet shirtler, deri aksesuarlardan edinmelidir.
Bu moda sadece günlük kıyafetlerde değil gece kıyafetlerinde de karşımıza çıkmakta. Son örneği olarak   ünlülerin Met Gala daki kıyafetleri nasıl bir moda çılgınlığının içinde olduğumuz gösteriyor. Hatta gelinlik modellerinde bile bu etkiyi görmek mümkün.
Önümüzdeki Son Bahar ve Kış aylarında bu modanın etkisiyle hepimizin gardrobunda değişikliğe gidiceği kesin ne diyelim PUNK FOREVER...



































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...