2015 ilk bahar yaz aylarında 70ler modası


Geçtiğimiz sezonun top trendi olan 60lar 2015 ilk bahar ve yaz sezonu için yerine 70ler'e bırakıyor. Baharın tazeliği, yeniden doğuşu ve kokusu bu yıl biraz nostaljik de olsa 70ler ile bize hiç olmadığı kadar hissettirilecek. 40 sene öncesinin modasını tamamı ile hayata geçirmeyeceğiz tabi. Nasıl olacak merak ediyorsanız bu yazı sizin için...


Günümüz modasına, materyallerine uygun olarak revize edilip yeniden moda olan 70lerin vazgeçilmez parçalarını hatırlayalım. Kocaman çiçekler, yüksek bel pantolonlar, püsküller, biraz hippie görüntüsü, bucket yani torba çantalar, büyük deri kemerler, dolgu topuklar, mini etekler ve tabi ki tulumlar. O yıllarda moda olan yüksek bel pantolonlar ispanyol paçalar ile bütünleşmişti, 2015 ilk bahar-yaz için daha çok bol paça formları ile karşımıza çıkıyor. Dolgu topuk ayakkabılar da biraz Zeki Müren havası ile karşımıza çıkacak. Son yılların yine gözde trendlerinden olan jumpsuitler 70leri de etkisi altına alan bir tren olduğundan çokça rastlanacak ve seçeneği fazla olacak modeller arasında. 
Akşam ve gece gezmeleri için de en metaliğinden bir parçayı kadife ceketler ve dolgu topuklarla kombinleyen hanımlar 2015 stil sahibi kadınlar arasında yerlerini alacak. Sizde vakit kaybetmeden 70leri çağrıştıracak temek parçalardan edinmeye ve daha çok havaya girmek için Rock and Roll dinlemeye başlayın :).










Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...