oversized paltolar nasıl giyilir?


Kış aylarında gardropların gözdesi paltoların ve montların zamanı geldi. Soğuk havaların kurtarıcısı ve tek parça ile şıklığın anahtarı paltolar bu yıl da oversized modelleri ile popülerliğini koruyor. Birkaç beden büyük görüntüleri ile çoğu kişiye kaba gelse de, trend ve şık gözükmek isteyen hanımların mutlaka dolaplarında yer vermeleri gereken modellerden oluyor. Bu tarz kabanları giyerken en çok dikkat etmeniz gereken detay ise içine giyeceğiniz günlük kıyafetlerinizin oversized form ile uyumlu olması. Bu formu en kolay skinny diye adlandırabileceğimiz dar kesimli parçalar ile sağlayabilirsiniz. 
Nasıl mı?
Dar paça bir jean üzerine giyeceğiniz yine dar kesim trikolar, bluzlar veya bacaklar da  skinny görüntüyü yumuşatacak ve cool bir görüntü yakalamanızı sağlayacak olan bol trikolar hatta oversized trikolar ile... Oversized paltolar giyerken uzak durmanız gereken parçalar ise uzun ve bol kesimli etekler olacaktır. İlla etek ile kombin yapmak istiyorsanız mini etekleri tercih edebilirsiniz. Kısa boylu hanımların ise spor ayakkabı, babet veya oxford tarzı ayakkabılardan da uzak durmanızda fayda var, stiletto gibi ince formlu ve topuklu ayakkabılar bu paltolar ile sizin için çok daha uyumlu olacaktır.
Daha farklı bir görüntü yakalamak isteyenler için ise bu kabanlar ile birlikte belinize takacağınız ince hatta dore yada lame renklerde kemerlerden yardım alabilirsiniz. Böylelikle hem bel bölgenizi daha ince göstermeyi başarabilir hemde sıra dışı bir şıklık yakalamış olursunuz..



















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...