pastel tonlar nasıl giyilir?




2014-2015 kış modasının trendlerinden bir tanesi yeniden pastel tonlar oldu. Görüntüsü şekeri andıran ve neyle bir araya gelse onu cezbedici hale getiren bu renkler herkes için arzu nesnesi. Modacılar da bu güçlü etkiden yararlanıp, hatta ilham alıp koleksiyonlarını bu renklerden oluşan birçok parça eklemişler.  Moda haftalarında bu renklerden parçalar tercih edilir ve hatta ihtişamlı podyum ışıkları altında bu renkler çok cezbedici olsa da tamamen pastel renklere bürünmek gerçek hayat için çok fazla olabilir. Sokaklarda bu tonları nasıl kullanmalıyız diyorsanız, işe  bu pastel tonları naturel renklerle birleştirerek başlayabilirsiniz. Nasıl mı? 

Pembe bir kaban, limon sarısı triko ve bebek mavisi etekli bir kombin yerine, doğal tonların üzerine alacağınız uçuk pembe bir kaban, limon sarısı bir triko  altına giyilen şık bir denim veya beyaz bir pantolon üstüne bebek mavisi bir bluz işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. İlla kıyafetlerinizde bu tonları kullanmak zorunda da değilsiniz, aksesuarlarınız ile de bu trendi çok iyi bir şekilde taşıyabilirsiniz. Pastel renklerde kışlık şapkalar, eldivenler ve şallar işin bir ucundan tutmanızı sağlayacaktır.
Renk blokajları ile kombinlemekte bir diğer alternatif olabilir. Siyah beyaz çizgili bir parça ile kombinlenen pembe veya limon sarıları ile oldukça hoş bir görüntü yakalanabilir. 
Pastel tonları güçlü ve baskın tonlarla birleştirmekten de çekinmeyin, siyah, lacivert ve griler bu tonlar ile çok yakışır.













Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...