trend çanları çalıyor; panço


Burberry sonbahara damgasını vuracak stil akımını yeni koleksiyonuna eklediği parçalı panço ile belirledi. Ünlülerin bu aralar üzerlerinden çıkarmadıkları bu pançoyu sokaklarda, hepsi Burberry olmasa da fazlaca görmeye başladık. Sonbaharda en çok tercik edilen trench coatlar yerini pançoya çoktan kaptırmış durumda.

MasterCard E-Fest online alışveriş festivali başlıyor!

Bizim için alışveriş deyince akan sular durur. İşte biz alışveriş severler için de yılın en güzel zamanı geldi!

Yoğun tempo ve günlük koşuşturma içerisinde sıklıkla kendimi zamansızlıktan yakınırken buluyorum. Bu nedenle markaların sağladığı online alışveriş imkanı benim için hayat kurtarıyor. 

Türkiye’nin ilk online alışveriş festivali MasterCard E-Fest, bu sene, yani dördüncü yılında, MasterCard tarafından 22 - 29 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. 

MasterCard E-Fest, benim gibi online alışveriş tutkunlarına sayısız avantaj sunuyor. MasterCard kullanıcılarını, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitelerinde %50’ye varan indirimler, alışverişlerinde sürpriz hediyeler, ücretsiz kargo hizmetleri ve indirim çekleri gibi zengin fırsatlar bekliyor.

MasterCard E-Fest indirim ve avantajlarından faydalanmak istiyorsanız, 22 – 29 Eylül tarihleri arasında www.mastercarde-fest.com sitesini ziyaret ederek festivale dahil olan online alışveriş sitelerinden MasterCard ve Maestro logolu kartlarınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

MasterCard E-Fest, anne-bebek ürünlerinden elektroniğe, mobilya-dekorasyondan  seyahat hizmetlerine ve giyim-aksesuar-güzelliğe kadar birçok ihtiyaca yönelik marka ve ürünü, internet üzerinde bir araya getiriyor. Avantajlı alışveriş imkanı sunan online alışveriş sitelerinin arasında neler mi var; 

1v1y, Adil Işık, Anne Lütfen, AVIS, Banana Republic, Beymen, Bonubon, Bonvagon, Boyner, Columbia, Converse, En Moda, E-reyon, Evmanya, GAP, Genpa, Hızlıal, Kiğılı, Kitap Yurdu, Koçtaş, La Senza, Lidyana, Lokum.com, Lukapu, Morhipo, Mudo, Mustang, Occasion, Park Bravo, Saat&Saat, Sigortam.net, TeknoSA, Tekzen, Unnado...

MasterCard E-Fest’in detaylarına www.mastercarde-fest.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

nyfw sokak stilleri 1


New York moda haftasında en çok merak edilen her moda haftasında olduğu gibi sokak modasıdır. Tasarımcıların göz alıcı koleksiyonlarından çok moda haftalarına katılan davetlilerin ne giyip ne taktıkları hep merak konusu olmuştur. İşte size 2015 İlkbahar koleksiyonlarını sergilendiği NYFW ilk gününden sokak stilleri.

NYFW en şeker defilesi Monique Lhuillier



Evettttt dünyanın en önemli moda haftası olan Mercedes Benz New York geçtiğimiz günlerde başladı. Bu önemli etkinlikle birlikte tasarımcılar da 2015 İlkbahar koleksiyonlarını görücüye çıkarıyorlar.

2015 kışının triko modası

 
Yumuşacık dokusu, sıcacık hali ile kış aylarında vazgeçilmezimiz trikolar bizlerin hem içini hem de gönlünü ısıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç sezondur moda olan over size yani bol kesim trikolar bu kış içinde çok moda. Kalın iplikle örgülü ve gayet kaba duran kazaklar kısa yada kalem etekler ile kombinlenmiş, dize kadar uzun  trikolar ve triko elbiseler de trendlerin başında. Bu yıla has tek ve en önemli triko trendi ise metalik formlu kazaklar, hırkalar ve triko elbiseler.

trend çanları çalıyor; zikzak deseni


 
Bu sonbahar ve kış aylarının gözde deseni zikzaklar. Sezonun en hareketli desenlerinden biri olan zikzak farklı renk kolajları ile göz büyülüyor. Rengarenk olmaları keskin uçlu zikzakların sert görüntüsünü yumuşatıp daha sevimli hale getiriyor.

gucci 14-15 sonbahar/kış çantaları

 
 
 
 
 
Aksesuarda merak edilen firmalar arasında yer alan Gucci 2014-2015 Sonbahar/Kış aksesuar koleksiyonunu görücüye çıkardı. Senenin moda renklerini barındıran koleksiyonda şıklık kadar rahatlıkta ön plana çıkmış.

2014/15 sonbahar ve kışın renk trendleri

 
 
 
Bu sonbahar ve kış aylarında giyeceğimiz kıyafetlerin hangi renklerde olması gerektiğini merak ediyorsanız, bu yazı alışverişlerinizde size çok yardımcı olacak. Moda dünyasına yön veren Pantone View Colour Planner 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunun ana renklerini ve hikayelerini açıkladı. Bu kış renk modası geçtiğimiz senelerin aksine daha ağır başlı ve güçlü tonlara hakim.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...