kına gecenizde kına yerine gecici dövmeye ne dersiniz?




Yaz mevsimini başlaması ile nişan, düğün ve kına geceleri de oldukça sıklaştı. Gelin adaylarının gelinlik, ev dekorasyonu ve organizasyon işlerinden sonra en çok kafa yordukları konu güzel bir kına gecesi veya bekarlığa veda partisi organizasyonu oluyor. Kına gecelerinde klasikleşen kına hediyeliklerin sıkıldıysanız,  bu yaz itibari ile trend olan parıltılı dövmeler kına gecenizde hem gelinlerin hemde misafirlerinin parıldamasını ve çok güzel görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Misafirlerinize sıra dışı hediyelikler vermek isteyen gelin adayları bu fikre bayılacak. Geçici olan bu dövmeler bir çok çeşitten oluşuyor ve istediğiniz modeli sipariş verebiliyorsunuz. Tüm sorularınız ve detaylar için parıltılı dövme sayfasına bakmanız yeterli olacaktır.

Blake Lively'nin de artık bir online mağazası var


Gossip Girl dizisi ile yıldızı parlayan ve tüm dünyanın gözdesi haline gelen  Blake Lively, stili ve güzelliği ile herkesin dikkatini çeken bir yıldız. Moda ikonu olarak da görülen bu bayan stilini, moda ya olan bakış açısını kazanca dönüştürmeye karar vermiş.

deniz canlılarından mücevherler



Her şeyin olduğu gibi mücevherin de trendleri ve modası var. Bu yıl mücevher meraklılarının gerdanlarını, göğüslerini, bilekleri ve hatta kulaklarını deniz hayvanları süslüyor.

haftanın gelinleri


Her zaman olduğu gibi bu haftada sizle için seçtiğim bazı gelinlik modellerini paylaşıyorum.

oscar de la renta 2014 sonbahar aksesuar koleksiyonu




Ünlü tasarımcı Oscar De La Renta kendi ismini taşıdığı markasının 2014 sonbahar aksesuar koleksiyonunu görücüye çıkardı. Tasarımları ve gelinlikleri ile adından çok bahsettiren marka bu yılki aksesuar koleksiyonu ile de ses getireceğe benziyor.

Karl Lagerfeld'den Melissa için kapsül koleksiyon

 Süper bir güç birleşmesi daha. Lastik ayakkabılarıyla ünlü Melissa markası 2014-2015 sezonunda kapsül bir koleksiyon için ünlü modacı Karl Lagerfeld ile anlaşma imzaladı ve ortaya çok anlamlı ve anımsatıcı bir koleksiyon çıktı.

trend çanları çalıyor: metalik ve parıltılı dövmeler


 Daha öncede size bahsetmiştim bu yaza damgasını parıltılı dövmeler vuracak. İlk gördüğüm gün aşık olduğum bu dövmeleri gün geçtikçe sokaklarda, plajlarda  daha çok görmeye başladım ve inanın benden mutlusu yok.

Chanel yeni iphone kılıfları






Hem kılıf hemde minik çanta görünümündeki bu Chanel telefon kılıfı tasarımları yine şahane olmuş. Renkler her zevke hitap edecek şekilde seçilmiş çok belli. Hareketi ve canlılığı sevenler için cıvıl cıvıl renkler, daha ağır görünüm isteyenler için de altın sarısı ve gümüş gri seçenekler. Oldukça da büyükler telefonunuz yanında ufak bir cüzdan ve rujunuzu da kolaylıkla sığdırabilirsiniz. Telefon deyip geçmemek lazım artık onun da bir stili ve özene bezene hazırlanmış koleksiyonları var.

oscar de la renta 2015 gelinlik koleksiyonu


Geçtiğimiz günlerde gelinlik modelleri seçilirken illa göz atılan ve bu sektörün ileri gelenlerinden olan Oscar De La Renta'nın 2015 gelin koleksiyonu görücüye çıktı.

MAC The Simpsonsların 25. yılını kutluyor


Yehuuuu bizim neslin vazgeçilmez çizgi film kahramanları Simpsonslar 25. yıllarını kutluyor. Bir çağa damgasını vurmuş bu çizgi filmin 25. yılını sadece yaratıcıları ve biz izleyenler kutlamıyoruz tabi, en büyük destek ve itaf MAC den geldi. The Simpsonsların 25. yıl anısına çizgi filmden ilham alınan ürünler Marge 'Güzellik Kraliçesi' koleksiyonu ile yakında piyasaya sürülecek. Ağustosun 28'inde web sitesinde ilk kez görücüye çıkacak olan ürünler 4 Eylülden itibarende mağazalarda olacak. Marge koleksiyonunun bence en önemli ürünü Marge'nin kirpikleri, hayranları bu işe çok sevineceğe benziyor. Kirpiklerin yanı sıra koleksiyonda tırnak stickerları, farlar, dudak parlatıcıları, rimel ve allıklar bulunuyor. Meraklıları 4 Eylülü zor bekler...

Elie Saab 2014 Haute Couture Koleksiyonu


Dünyanın en iyi ve başarılı Couture tasarımcılarından olan Elie Saab Paris Moda haftasında 2014 sonbahar koleksiyonunu ihtişamlı bir defile ile sundu.

Paris Couture Moda Haftasından Sokak Stilleri


Moda haftaları demek modanın öncüleri olan stil sahibi tüm şahsına münhasır kişilerin bir arada olması demektir. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Paris Couture Moda haftası da kötü havaya rağmen stil sahibi kişilerin kırmızı halısı oldu.

Giambattista Valli Couture 2014 Kış


Biri beni bu tasarımların kış için olduğuna inandırsın lütfennnnn. Dior dan sonra Giambattista Valli de yazı hatırlatan, cıvıl cıvıl renkleri ile 2014 kış koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Christian Dior 2014 Kış Koleksiyonu




Kabanları, paltoları görmesek kış koleksiyonu olduğuna inanmayacağımız tasarımlarla çıktı Dior bu kez karşımıza. Renkler şahane, yazı aratmayacak, kışın soğuğunu üzerimizden alacaklar.

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...