Chambray Çılgınlığı



Denim sevmeyen var mı? Evet diye bir ses gelmiyor... Yıllardır hayatımız da olan, rahatlığın  ve hatta özgürlüğün bile sembolü olmuş jeanler, denim gömlekler, etekler kısacası her şey, bu kadar sevmemize rağmen kumaşının yapısı gereği kalın olmasından  yaz ayların da çok da tercih edilen parçalar olamıyorlar maalesef. Kombinlenmesi o kadar kolay ve rahat parçalarki terleye terleye giyenlerimiz de yok değil tabi. Artık bu işkenceye chambray kumaşlar ile son veriliyor. Görüntü olarak tamamen denim'i andıran, hatta denim duran ancak çok daha ince ve hafif kumaşla yapılmış denim koleksiyonları birkaç sezondur rafları aldı. Etkelerden, elbiselere, jump suitlerden, ceketlere kadar her şeyi yapmışlar. Chambray parçalar sadece bayan koleksiyonların da yok tabi, baylar için de süper koleksiyonlar oluşturulmuş.
Erkek ayakkabılarında da bu kumaşı görmek mümkün ve light duruşu ile sade bir şıklık ortaya koyuyorlar.
 Günlük kullanım için, şort yada pantolon ile kombinlediğiniz denim görünümlü gömleğinizi, akşam ki davet için kalem etek veya mini bir etek ile kombinleyip gecenize devam edebileceğiniz kadar kullanışlı parçalar.
Denim'i sevenler için, özellikle yaz ayları adına muhteşem bir iyilik oldu. Artık yazı kışı kalmayan bu akım damarlarımıza kadar işlesin...






























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...